Aleksandra Mladenović preživela pakao: Ismejavali su me zbog zdravstvenih problema

10.05.2022

10:56

By

Dragan Gajić

Popularna pevačica prošla kroz pravu dramu

Pevačica Aleksandra Mladenović pre godinu dana doživela je sajber nasilje kada su se ismejavali njenom izgledu na društvenim mrežama, a ona je tada imala velike zdravstvene probleme što niko nije znao.

 

 

Izgleda bolje nego ikada

Pevačica je uspela da stabilizuje zdravstveno stanje i sada izgleda bolje nego ikad, ali kaže da joj uopšte nije bilo lako zbog svega što je doživela.


Ja sam izbegavala u tom periodu da se oglašavam, ali mi je bilo baš teško. Imala sam problem sa hormonima, bila sam natečena i svesna da izgledam drugačije nego što sam izgledala. Međutim, nisam htela da me to pokoleba, išla na nastupe jer nisam htela da se zatvorim u kuću i padnem u depresiju. Radila sam dosta na sebi, ali mi nije bilo lako. Međutim, uspela sam da se izborim, to je sve iza mene i znam puno žena koje imaju hormonske poremećaje i samo želim da im kažem da dignu glavu i bore se, nikako zatvaranje u sebe i depresija. To ismejavanje po društvenim mrežama govori samo o tim osobama”, rekla je Aleksandra koju su napali i kako je promenila lični opis.

 

Više mi je muka od te teme, ja sam radila usta i grudi ako je to promenilo moj lični opis-neka je”, istakla je pevačica.

 

 

 

IZVOR: STAR

SLIKE: Dragan Gajić

Još iz kategorije