Aleksandra Bursać bolesna: Potražila pomoć preko društvenih mreža

26.05.2022

15:13

By

Aleksandra Bursać

Instagram

Aleksandra Bursać u problemima

Pevačica, Aleksandar Bursać tek nedavno je otkrila da ima problem sa insulinskom rezistencijom. Osećala se malaksalo u poslednje vreme, konstantno je bila umorna, a počela je i naglo da se goji, iako je vodila računa o ishrani.

Aleksandra ima insulinsku rezistenciju

Pevačica je kako saznajemo otišla na sve moguće analize da bi se ispostavilo da kao i većina devojaka danas i ona ima insulinsku rezistenciju.

Aleksandra se uplašila jer joj je bilo čudno da koliko god da spava, konstantno je umorna, iscrpljena, a bila je dosta i razdražljiva. Nije to toliko ozbiljno shvatila dok nije primetila da se jako goji, a ne jede ništa više nego uobičajno, čak i vodi računa šta će da konzumira od namirnica. Drugarica joj je rekla da ode da se pregleda i uradi analize. Vrlo brzo je dobial rezlutate i uplašila se kada je shvatila da ima insulinsku rezistenciju. Kako zna da se danas, nažalost, mnoge devojke bore sa tim nije se libila da javno potraži pomoć”, rekao nam je izvor blizak pevačici.

Devojke koje se bore sa insulinskom rezistencijom, javite mi se, pišite mi savete, koji endokrinolog vam je pomogao, lekovi, ishrana, ma sve”, napisala je pevačica na svom instagram profilu.

 


 

Pročitajte: SVET paparaco! Aleksandra Bursać na posebnim TRETMANIMA!

 

IZVOR: STAR

SLIKE: Instagram,

Još iz kategorije