Zvezdanu neće biti dobro: Aca Bulić planira pomirenje sa Anom, isplivali detalji tajnog plana

08.03.2023

12:00

By

Haos Ane i Ace

ATA IMAGES

Aca Bulić spreman je ulazak u rijaliti

Ana Ćurčić ušla je u „Zadrugu 6” kako bi se obračunala sa nevenčanim suprugom Zvezdanom Slavnićem koji ju je javno prevario sa Anđelom Đuričić. U nekom trenutku Ćurčićeva je pogubila konce, a njen bivši dečko Aca Bulić, sa kojim je bila u velikoj ljubavi, ozbiljno je zabrinut za njeno zdravstveno stanje.

Aca Bulić otvorio dušu

Gostujući u emisiji „Amidži šou” Aca Bulić otkrio je detalje o Ani i njihovom odnosu, pa otkrio da nije ni sanjao da je njen odnos sa Zvezdanom toliko loš.

– Upao sam u žižu javnosti samo zato što sam video da je tražila pomoć. Ušao bih naravno u službi da joj pomognem i komunikativno i psihički. Ona je moja prva ljubav i mislim da bi svaki muškarac isto postupio. Treba braniti slabiji pol. Stvarno nisam znao da je ovakav odnos Zvezdana i nje, da je ovoliko toksično… Ako je sve tako, neka se lepo raziđu jer mnogo ljudi pati zbog svega ovoga. To bi bio moj neki savet – rekao je Aca.

Pročitajte: Zvezdanova supruga krila veliku tajnu – Isplivala istina o njenom prvom braku

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Ćurčić (@ana_curcic_official)

Na pitanje voditelja da li postoji šansa da se njih dvoje pomire pred kamerama, Aca Bulić je kao iz topa rekao:

– Ne bih govorio o tome, ali sve je moguće. Neka se desi šta se desi.


beba ane ćurčić

Podsećanja radi, Aca Bulić i Ana Ćurčić uplovili su u vezu veoma mladi. Osim velike ljubavi njih vezuje i najveća bol koju jedan čovek može da doživi. Naime, Ana je svojevremeno ostala u drugom stanju, a nakon komplikovanog porođaja doktori su njoj i Buliću saopštili da im je beba preminula. Prema njihovim rečima, telo bebe nikada nisu videli zbog čega veruju da je njihova ćerka zapravo živa.

–  Meni je prvo dete umrlo. Rodila sam devojčicu, živela je osam dana, zvala se Aleksandra. Sa mojim prvim momkom, koji je moja velika ljubav. Imala sam 19 godina. To je bilo dete iz ljubavi, hteli smo da se venčamo. Rodila sam živu, zdravu, pravu devojčicu, posle 8 dana je umrla. Pored toga mi je najveća bol što nikada nismo dobili papir da je živorođena, da je umrla, nisu nam dali da je sahranimo. Dobila sam papir da je spontani pobačaj, tako da postoji sumnja da je ona možda živa. On mi je mnogo pomogao, rastali smo se u velikoj ljubavi. Hteli smo da imamo opštinsko venčanje, ali moj kum je poginuo. Ta priča nam se nije dala nikako – ispričala je nedavno kroz suze Ana, pa dodala:

– On duboko veruje da je ona živa. Meni je rečeno da je rođena sa srčanim manama, svašta je tu meni pričano. Zato sam ja na decu jako slaba. Da li živa, možda mi ovo bude prilika da saznam. Samo su došli i rekli da je umrla. Sa njim sam u odnosima, da kad ga okrenem u pet ujutru, on bi mi uvek pomogao. On ima dvoje dece, ja dvoje dece, on ima i dvoje unučadi, ali to nam je ostalo… – zaključila je tada Ćurčićeva, a Aca Bulić sinoć je potvrdio njenu priču.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije