Kikiriki, nar i piletina po ideji Zorice Brunclik: Harmonija ukusa ostaviće vašu jaču polovinu bez teksta

24.04.2024

16:00

By

Recept Zorice Brunclik

ATA IMAGES

Antonio Ahel/ATAImages

Recept Zorice Brunclik za salatu od nara i piletine je savršen

Pevačica Zorica Brunclik, velika zvezda folk muzike, pre nekoliko godina učestvovala je u humanitarnoj emisiji “Na večeri kod…” u kojoj je pripremala različita ukusna jela u kojima uživaju članovi njene porodice. Podvarak s ćuretinom i prasećenje pečenje spremljeni po tajnim cakama Zorice i Kemiša osvojili su sve gledaoce, a recept Zorice Brunclik za salatu s piletinom tražili su bukvalno svi.

Recept Zorice Brunclik za salatu odličan je predlog za dodatak bilo kom glavnom jelu

Suprug poznate pevačice, Miroljub Aranđelović Kemiš,  zadužen je kao i svaki pravi domaćin za nabavku namirnica, ali i za pripremu brojnih specijaliteta. Naime, u domu pevačice i kompozitora uvek ima svega i sve je domaće i kvalitetno. Međutim, u pomenutoj emisiji Zorica je  pokazala da je i sa varjačom vešta jednako kao i sa mikrofonom, kao i da je prava srpska domaćica kakvu svaka kuća priželjkuje.

Recept Zorice Brunclik

Zorica BrunclikATA IMAGES

Sastojci:

piletina
nar
pavlaka
kukuruz šećerac
kikiriki
majonez

Pročitajte i – Šta se ovo dešava sa Dušicom Jakovljević – Nakon otkaza, hapšenje i pretres

Priprema:

U blenderu usitnimo 200 grama kikirikija, pomešamo ga sa pakovanjem kuvanog kukuruza šećerca i jednim očišćenim narom. U to se doda jedna mala pavlaka i 200 gr majoneza. Na kraju se sve sjedini sa jednim kuvanim i iseckanim belim mesom i dobije se savršena salata od piletine.


Pročitajte i – Dušica meša psihoaktivne supstance – Ne zna koje je uzela popodne, a koje uveče

Podsećanja radi, kada je Zorica Brunclik u pomenutoj emisiji spremala podvarak i salatu za goste, odnosno takmičare suprotnog tima, njen suprug Kemiš ostavio je takođe sjajan kulinarski utisak na gledaoce jer je pripremio praseće pečenje bez i jedne jedine kosti, pa se pohvalio da je tu veštinu naučio u jednoj kafani i da je jako ponosan što na tako jedinstven način priprema praseće pečenje koje malo ko ne voli i sa kostima, a kamoli tako meko i hrskavo.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije