Da li je moguće da Dara ovo ume: Pevačica u do sada neviđenom izdanju

29.04.2024

15:00

By

Recept Dare Bubamare

Bojan Vuković

Dara Bubamara

Recept Dare Bubamare za idealan brzi ručak biće redovan na vašem meniju

Dara Bubamara do sada nikad nije pokazala da se u kuhinji snalazi kao na bini, ali ume i ona da se uhvati varjače. Međutim, verovali ili ne, Darini recepti inspiracija su mnogim domaćicama, a ovaj recept Suzane Mančić od namirnica koje svi imamo u frižideru će vas sigurno oboriti s nogu.

Recept Dare Bubamare ćete odmah isrobati

‒ Počela sam da kuvam vrlo rano. Već sa 12, 13 godina umela sam da napravim i ručak i desert, imala sam recept za sve đakonije, i da takvim iznenađenjem sačekam roditelje kada se vrate s posla – pohvalila se jednom prilikom poznata pevačica.

Recept Dare Bubamare

Naime, Dara je nedavno putem društvenih mreža podelila zanimljiv recept. Svašta se krčkalo u velikoj šerpi, a i boje u njoj bile su neodoljive.

Pročitajte: Sarme Suzane Mančić ćete obožavati – Voditeljka otkrila recept za savršen ručak FOTO

recept suzane mančić

– Kad nemate ideju šta za ručak, samo pogledajte šta imate u frižideru. Ovo je takozvani letnji pasulj, ali koliko je samog pasulja, toliko je i raznog povrća unutra. Miriše odlično, biće i ukusno – napisala je pevačica, a izgled Dare Bubamare često je predmet rasprave u medijima.


Pročitajte i – Dara Bubamara otvorila dušu – Ne znam zašto sam se razvela, bivši muž mi je najbolji prijatelj

Podsetimo, Dara ne krije da nema vremena da se bavi kuhinjom, ali kada joj obaveze to dozvole, rado se lati varjače, a posebno voli da sprema za sina Kostu i bivšeg supruga Milana Kesića:

– Kosta je moj najveći uspeh u životu. Već dve godine ide u englesku školu u Beogradu, govori engleski, francuski i španski. Volim što ima srpski i francuski pasoš. Jako sam dobro organizovana što se tiče sina. Bili smo u Turskoj na moru, pa je sa tatom išao u Crnu Goru, a sreli smo se u Banjaluci, odakle je išao u Bosansko Grahovo da vozi kvadove. Tamo su mu živeli baka i deka po ocu. Moj bivši muž Milan ima veliku familiju, tako da je Kosta sada sa njima, uživa – rekla je pevačica nedavno kada je govorila o porodici.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije