Prva dama Srbije je vrsna domaćica: Tamara Vučić otriva tajnu o najukusnijoj piti na svetu

27.05.2024

14:00

By

Doručak Tamare Vučić

ATA IMAGES

Tamara Vučić

Pita Tamare Vučić je rapsodija ukusa

Prva dama Srbije Tamara Vučić podelila je svojim pratiocima na Instagramu neobičan metod za pripremu pite koji morate da probate. Naime, pita Tamare Vučić je preukusna, a sprema se nesvakidašnje.

Pita Tamare Vučić ne sprema se na klasičan način

Tamara Vučić ima svoj zvanični profil na društvenoj mreži Instagram, na kom deli pojedinosti o svojim aktivnostima, ali i korisne savete za žene i domaćice, pa o njenim savetima javnost ne prestaje da komentariše.

Pita Tamare Vučić

Od sadržaja koje objavljuje, obično su u pitanju zvanične posete, putovanja, seminari, kongresi i slični događaji, ali je ona sada napravila izuzetak i pokazala kako ona priprema porodičnu večeru i otkrila poseban recept Tamare Vučić.

 

 


 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tamara Vučić (@tamara.vucic.serbia)

Kao što i sami možete da vidite, pita Tamare Vučić sprema se vrlo lako i brzo i zbog toga će mnoge domaćice ovaj recept obožavati. Prva dama Srbije je snimila ceo proces pravljenja pite, koja deluje i više nego ukusno, ali joj je na snimku još neko ukrao šou.

Pročitajte i – Donesite čaroban ukus Mediterana na vašu trpezu – Evo nekoliko predloga za paste koji će vas raspametiti

– Svaka čast Tamara, ali ja bih ovog puta pohvalila tvog malog pomoćnika Vukana. Kako on pomaže svojoj mami, napisala je jedna od komentatorki, dok je druga dodala:

– Odlično, pomoćnik mali najbolji – bili su samo neki od pozitivnih komentara koji su se nizali ispod postavljenog videa.

– Kad ženu krasi lepota, pamet, skromnost i umeće, to ovako izgleda. Još kad imaš najlepšu i najslađu pomoć, te male, nežne ručice, onda je sve lako i ukusno.

Pročitajte i – U ovome je Danijela Rodić bolja od Cece – Veljko Ražnatović javno pohvalio taštu

Tokom cele pripreme, sin Vukan joj je pomagao, a prva dama je u opsi u videa istakla:

– Baš tako: naći ljubav i zadovoljstvo u malim stvarima. A mi baš volimo pite… Ljubav je sve.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije