Imala je skoro 90 kilograma: Uz pomoć ove ishrane je Dea Đurđević dovela liniju do savršenstva

08.05.2024

14:00

By

Obrazovanje Dee Đurđević

Dea Đurđević

Dea Đurđević dovela liniju do savršenstva

Voditeljka Pinka Dea Đurđević je pre nekoliko godina doživela tešku saobraćajnu nezgodu. Nakon niza operacija koje je imala, morala je da miruje zbog čega se znatno ugojila.

Dea Đurđević dovela liniju do savršenstva nakon teškog perioda

Naime, Dei je ruka bila teško povređena, pa su lekari strahovali da li će uspeti da je spasu. Međutim, nakon niza operacija i dugog oporavka Dea je mogla da se vrati svakodnevnim aktivnostima, ali ju je mučila jedna muka… Imala je višak kilograma.

Tada je odlučila da se time ozbiljno pozabavi, pa je potražila pomoć stručnjaka. Otišla je kod lekara, gde joj je tim od tri doktora, prepisao dijetu pomoću koje je uspela da skine čak 30 kilograma viška.

Dijeta Dee Đurđević

Photo: PVJ/ATAImages

– Zahvaljujući doktorima s Vojnomedicinske akademije smršala sam neverovatnih 30 kilograma. Tim od trojice lekara mi je napravio specijalni jelovnik kog se strogo pridržavam. Pazim šta uzimam od namirnica i sada se super osećam. Nakon operacije ruke ugojila sam se i imala 83 kilograma, a sada imam 53 – rekla je Dea jednom prilikom za domaće medije.

Pročitajte: Milica Kemez i Bora se posvađali na svadbi- U prepunoj sali vikao na nju, isplivao dokaz

Voditeljka je istakla sve o jelovniku koji sada praktikuje kako bi zadržala trenutni izgled.


– Imam tri obroka i dve užine. Za doručak uzimam dvopek, sir ili jaja i sezonsku salatu. Ručak mi se sastoji od kuvanog jela ili ribe, a za večeru jedem grilovano meso. Između obroka imam i dve užine i tada pojedem po jednu jabuku – kazala Đurđevićeva za „Informer“.

Svoju priču htela da podeli i sa drugim ženama koje možda biju istu bitku.

Pročitajte: Smrt me juri- Dea Đurđević prvi put progovorila o ovoj životnoj borbi, kao i o ljubavi na daljinu sa kolegom

– Merila sam se sve dok nisam izgubila 30 kilograma, a onda sam prestala! Ne znam da li sam posle toga još smršala ili nabacila neki kilogram, važno mi je samo da ponovo mogu da zakopčam farmerke. Sada konačno opet nosim s veličinu i zadovoljna sam – ispričala je voditeljka za domaće medije i dodala:

Ishrana Dee Đurđević

– Trudim se da unosim ograničenu količinu hrane i da ne jedem masno. Veoma je teško da čovek sam sebe kontroliše, ali mi to uglavnom uspeva! Takođe, već neko vreme ne večeram, a ako mi se desi da ipak pojedem nešto uveče, biram da to bude salata.

Još iz kategorije