Preslatka trudnica: Dara Bubamara u zagrljaju voljenog čoveka, beba samo što nije FOTO

23.03.2023

12:00

By

Detinjstvo Dare Bubamare

Bojan Vuković

Dara Bubamara

Trudna Dara Bubamara topi se u zagrljaju voljenog čoveka

Dara Bubamara izgleda kao milion dolara, a fotografije iz prošlosti jasno su nam pokazale kako je ona nekada izgledala. Naime, period u kojem je trudna Dara Bubamara bila u braku sa Milanom Kesićem bio je vreme njene velike porodične sreće, a fotografije iz tog period su to i potvrdile.

Trudna Dara Bubamara blista

Naime, Dara Bubamara i Milan Kesić nekoliko godina su bili u braku u kojem su dobili sina Kostu. Ipak, njihova ljubav bila je kratkog daha, a nakon razvoda Milan je svu svoju imovinu prepisao na sinu Kostu, a Dari je dao stan u Beogradu, plac na Fruškoj gori i nekoliko nekretnina u Parizu.

Pročitajte: Pravi dasa – Darin sin konačno u javnosti, upoznajte Kostu FOTO

trudna dara bubamara

– Dara i ja se poznajemo 12 godina, bili smo i ostali najbolji prijatelji. Malo je teško da vam objasnim taj naš odnos, dosta je specifičan. Prava istina je da Dara i ja nikada nismo bili u pravom braku, uglavnom se naš odnos zasnivao na prijateljstvu i poštovanju. Postojala je i strast među nama, tada je Dara ostala u drugom stanju, pa smo se onda venčali. Međutim, poslednje dve i po godine braka nismo imali ništa, ali nismo hteli da se razvedemo zbog deteta. Spavali smo u odvojenim sobama. Ona je, kao i svaka žena, morala da izlazi, da upozna nekoga. Meni to nije smetalo, poštovao sam svaku njenu odluku – ispričao je jednom prilikom Milan.

Pročitajte: Više nije tajna – Dara Bubamara uhvaćena sa OVIM muškarcem, javnost u neverici FOTO

trudna dara bubamara


Trudna Dara Bubamara tada nije slutila da će dete podizati kao razvedena žena. Ipak, pevačica je u svemu imala podršku bivšeg supruga sa kojim je ostala u sjajnim odnosima. Njih dvoje su i dan danas veliki prijatelji, a ekipa emisije „Paparazzo lov” nedavno ih je usnimila dok su zajedno ulazili u Darin stan.

https://www.youtube.com/watch?v=cNh6eyiQuh8&embeds_euri=https%3A%2F%2Fstarmagazin.rs%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title&ab_channel=PaparazzoLov%2F%2FDNK%2F%2FBraknanevi%C4%91eno

 

SLIKE: Bojan Vuković, Reprint Svet

Još iz kategorije