Krilo se od javnosti: Incident Prijovićke i Brene na aerodromu pokazao u kakvom su odnosu FOTO

13.03.2023

15:00

By

Odnos Brene i Dragane Mirković

ATA IMAGES

Brena i Prija

Sukob Prije i Brene se često komentariše u javnosti

Već duže vreme se spekuliše o odnosu Lepe Brene i Aleksandre Prijović. 

Sukob Prije i Brene izazvao lavinu komentara

Mediji su često pisali kako njih dve zapravo nisu u sjajnim odnosima, što su one često demantovale svojim postupcima. Poslednji u nizu događaja koji je pogrejao sumnje jeste njihov postupak sa aerodroma.

Pročitajte: Skratila kosu do glave- Aleksandra Prijović ne liči na sebe, svi se pitaju šta joj se dogodilo FOTO

Sukob Prije i Brene

 

Svekrva i snaja su se u isto vreme pojavile na parkingu, ali umesto da zajedno sednu u kola i odvezu se do Bežanijske kose, svaka je otišla svojim autom. Kako žive kuća do kuće mnogima je bilo čudno što se kući nisu vratile zajedno, prenosi Svet.


Pročitajte: Imala je strašne bolove- Lepa Brena primljena u bolnicu, stanje je alarmantno FOTO

Sukob Prije i Brene– Brena ne voli intimiziranje i priznaje da je mnogo bolje kada sinovi imaju svoj život u svom stanu i kada se organizovano sreću i posećuju. Očito taj princip primenjuje i na snaju, što je zapravo pravi recept za dobre odnose u porodici. U to što im često dolazi Borka, Brena se ne meša. Ako njima odgovara da im ona pomaže oko deteta, super, ali Brena voli svoju privatnost i da organizuje vreme i život kako sama želi – ispričao je izvor za pomenuti medij.

Pročitajte: Razvela se, a sin ostao kod oca- Aleksandra Prijović grca u suzama, ovo joj je slomilo srce

Sukob Prije i Brene

Podsećanja radi, Aleksandra je udata za Filipa Živojinovića, a kao krunu ljubavi imaju sina Aleksandra. Od kako je uplovila u vezu sa Živojinovićem, sukob Prije i Brene je jedna od najčešćih tema u domaćim medijima, ali je evidentno da od toga nema ništa i da su u pitanju samo glasine.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije