Drama na aerodromu: Radu Manojlović zamalo udario auto, ovo su detalji FOTO

02.03.2023

17:00

By

rada manojlović

Rada Manojlović privlači veliku pažnju gde god da se pojavi. Ovoga puta, pevačica se u ležernoj kombinaciji pojavila na beogradskom aerodromu i sve zasenila svojom iskonskom lepotom. Mnogi su primetili i da je ozvežila frizuru, te da joj je kosa svetlija nego kada se poslednji put pojavila u javnosti.

Rada Manojlović uhvaćena na aerodromu

Vidno raspoložena Rada je ljubazno pozdravila pripadnike sedme sile, pa priznala da li je za osmeh na njenom licu zaslužan dečko i da li je još uvek zaljubljena.

– To se zna (smeh). Ne komentarišem ništa, znaš kako mi je lepo. Niko ništa ne zna, ni ja, milina.. Kad ne znaš ništa, ni na čemu si, savršeno – kaže Rada i dodaje:

Pročitajte: Rada Manojlović o aferi u Grandu – Moja baka je zbog Snežane Đurišić završila u Urgentnom FOTO

rada manojlović

– Ukočena, pod nekim pritiskom, izolovana od svega ne svojom voljom, bilo je tu svega.. Psihijatri bi imali tu pune ruke posla da objasne zašto sam se povukla – šaljivo je prokomentarisala Manojlovićeva pa brže bolje pozvala taksi da proveri da li je već stigao po nju.

Pročitajte: Javnost zaslužuje da zna istinu – Rada Manojlović je plaćala Milanove dugove, ovaj čovek ih je raskrinkao

rada manojlović


Dok je čekala na parkingu automobil joj je toliko blizu prišao da su se prisutni u prvi mah uplašili da je ne zakači. I Rada je u jednom trenutku podigla ruku i dala znak vozaču da se zaustavi što je on i učinio.

Pročitajte: Rada Manojlović više neće da ćuti – Ovo je prava istina o svađi sa Milanom Stankovićem

rada manojlović

Vozač je izašao iz automobila i kao pravi džentlmen otvorio pevačici vrata. Rada Manojlović još jednom se osvrnula i sa osmehom pozdravila novinarske ekipe, a potom ušla u vozilo i otišla.

Pročitajte: Sve je oprošteno – Pomirili se Rada i Nenad Manojlović, ovaj muškarac ih je spojio FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marija Manojlovic (@_marija_manojlovic_)

Podsećanja radi, Rada Manojlović jedna je od najtraženijih pevačica. Svakog vikenda vredno radi, a nedavno je svoju rođenu sestru uvela u posao i zaposlila je kao menadžera. Marija joj redovno pravi društvo na putovanjima, a pevačica ne krije da je za sestru izuzetno vezana.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije