PALO POMIRENJE: Janjuš i Sandra Čaprić opet u ljubavi (FOTO)

12.05.2022

14:01

By

Janjuš i Sandra Čaprić

Bojan Vuković

Palo pomirenje između bivših Zadrugara

Situacija između Sandre Čaprić i Janjuša se menja iz dana u dan, pa se tako malo svađaju, malo mire, a paparaco Stara ih je uslikao pre nekoliko dana dok su bili na ručku u bašti elitnog restorana u Beogradu.

Sanra i Janjuš

Bojan Vuković

Janjuš i Sandra

Bojan Vuković

Pozvali smo pevačicu koja ni sama nije znala da nam pojasni njihov odnos.

„Janjuš i ja smo zakopali ratne sekire. On je preko Baneta Đokića pokušao da me dobije kad je čuo da su mi policajci pisali neku kaznu. Naravno, platila sam kaznu, nije mi trebala njegova pomoć, ali eto, tražio je razlog da dođe do mene. Popričali smo, išli smo na ručak, izjadali se jedno drugom i super se proveli. Međutim, on ima neke komplekse! Dao je sebi za pravo da mi prebacuje neke stvari, navikao je na devojke poput Maje, a ona i ja smo nebo i zemlja“, kaže nam Sandra i nastavlja:


„Maja Marinković mi indirektno preti, ali je smešna. Kao ja hoću reklamu preko nje, ne daj Bože da mi treba takva reklama. Ja sa Janjušem nisam u vezi, a to što bi ona želela da da se viđa s njim kao ja, to je njena stvar! On je meni opet napravio neku frku, ali ja njega baš gotivim pa mu sve opraštam”, završava Sandra.

Prtočitajte: Da li je neko ovom mogao da se nada: Janjuš nikad iskrenije o Maji i pomirenju: Samo je mene volela!

Janjuš pravi Maju ljubomornom

Kako nam otkriva izvor blizak Janjušu, on sada sve radi kako bi izludeo Maju. Janjuš namerno sve ovo radi Maji, jer zna da je ona ljubomorna. Oni nisu završili odnos i tačno je da su se videli nekoliko puta.

Koliko znam, on i Sandra namerno nerviraju Maju i hoće da je izlude”, kaže Janjušev drug.

Još iz kategorije