Ne krije sreću! Maja i Zvezdan završili zajedno, Taki poručio: Želim unuče…

20.04.2023

13:14

By

otac maje marinković

Otac Maje Marinković, Taki, juče je u jednom prestoničkom restoranu proslavio 56. rođendan. Na gala proslavu pojavio se veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su bili bivši zadrugari Bora Santana, Anja Todorović i Jovan Cvijetić Cvele.

Otac Maje Marinković ne krije sreću

Otac Maje Marinković nije krio da mu ćerka nedostaje, a budući da je ona trenutno u rijaliti programu „Zadruga¨ slavlje je i ove godine proteklo bez nje.

Pročitajte: Taki raskrinkao Maju i Zvezdana – Ovo je istina o aferi, evo kad su se spojili FOTO

otac maje marinković

Ovom prilikom Taki je otkrio i koja mu je neostvarena želja:

– Biće večeras velika žurka. Pozvao sam dosta javnih ličnosti, moje prijatelje, kumove. Očekujem veliku zabavu, a godine su samo broj, ne bih o mojim godinama – nasmejao se na početku Taki, pa dodao:

Pročitajte: Maja Marinković ima tajni plan sa Zvezdanom – Izlanula se pred svima, Anđela će poludeti FOTO

otac maje marinković


– Ostvaren sam čovek, imam sve, želeo bih samo da mi Maja iduće ili ove godine podari jedno lepo unuče. Samo mi je to neostvarena želja – zaključio je on.

otac maje marinković

Podsećanja radi, Maja Marinković provela je noć sa Zvezdanom Slavnićem koji je u rijalitiju javno prevario nevenčanu suprugu Anu sa dve decenije mlađom Anđelom Đuričić. Kako će na njen postupak reagovati otac Maje Marinković i da li bi voleo da Zvezdan bude otac unučeta koje toliko priželjkuje ostaje nam da vidimo.

SLIKE: Bojan Vuković, Ata Images

Još iz kategorije