Danijelu će ovo slomiti: Prve zajedničke fotografije Ognjena i Mine posle glasina o tajnoj vezi FOTO

19.04.2023

10:00

By

Pravo lice Mine Naumović

ATA IMAGES

Ognjen i Mina

Ognjen i Mina prvi put zajedno u javnosti

Vest da je Ognjen Amidžić ponovo zaljubljen odjeknula je poput bombe u svim domaćim medijima. On je nedavno i sam potvrdio da je u emotivnoj vezi sa koleginicom Minom Naumović koja je skoro 20 godina mlađa od njega.

Ognjen i Mina uhvaćeni zajedno

Mina Naumović je novinarka, a u njegovoj emisiji „Amidži šou“ vodi segment „Pazi, Mina“. Ona je, inače, iz Novog Sada, veoma je prijatna i kolege je vole. Koliko je u vezi sa Amidžićem niko ne može sa sigurnošću da tvrdi jer su to znali samo njihovi najbliži prijatelji.

Pročitajte: Ognjen Amidžić POTVRDIO VEZU sa koleginicom, ova atraktivna brineta je osvojila njegovo srce FOTO

ognjen i mina

Iako im je do skoro polazilo za rukom da vezu kriju od radoznalih pogleda, Ognjen i Mina sada su konačno uhvaćeni zajedno. Naime, ekipa emisije „Paparazzo lov” usnimila je zaljubljeni par dok su ispijali kafu u jednom kafiću.

Pročitajte: Preboleo Danijelu – Evo s kim se viđa Ognjen Amidžić nakon razvoda VIDEO

ognjen i mina


Nakon kratkog predaha Ognjen i Mina su se zagrljeni uputili do automobila koji vozi slavni voditelj. Tom prilikom, prema rečima ekipe pomenute emisije, pao je i prvi javni poljubac.

Pročitajte: Danijela Dimitrovska uzvraća udarac – Ovako se sveti Amidžiću zbog veze sa koleginicom FOTO

ognjen i mina

Podsećanja radi, Ognjen Amidžić je prošle godine stavio tačku na brak sa atraktivnom manekenkom Danijelom Dimitrovskom. Krah ljubavi potvrdili su zvaničnim saopštenjem, a o razlozima koji su do toga doveli nisu želeli da govore. Danijela i Ognjen rastali su se u prijateljskim odnosima prvenstveno zbog sina Matijom o čijoj budućnosti zajedno brinu.

– Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljskim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave – saopštili su tada.

SLIKE: Ata Images / Instagram printscreen, Printscreen

Još iz kategorije