Ana Sević na mukama: Muž Daniel uveo nove restrikcije FOTO

18.03.2023

18:00

By

Incident u domu Ane Sević

Muž Ane Sević doneo važnu odluku

Ana Sević od kada je napustila estradu i posvetila se deci, skoro da nigde više ne izlazi, pa smo se iznenadili kada smo je videli na koncertu Saše Matića.

Muž Ane Sević ne želi dadilje u kući

Često se žalila na Daniela sa kojim ima ćerku Senu i sina Simeona, jer on ne želi da mu se dadilje motaju po kući, a ona ne može sve sama da postigne. I dalje muku muči sa obavezama oko troje dece, pa kada oni negde izlaze mora da zove majku da joj pomogne.

Pročitajte: Ovo joj neće oprostiti- Ana Sević ismevala Darkovu devojku, evo i zbog čega (foto)

Muž Ane Sević

Naš paparaco sreo ih je na koncertu Saše Matića u Areni, a Ana je potvrdila da se za decu pobrinula njena majka koja joj uvek uskače kada treba.

Pročitajte: Ko bi rekao da se porodila pre samo 4 meseca- Ana Sević oduševila pratioce vrelim izgledom! (FOTO)

Muž Ane Sević


– Ana se pomirila sa činjenicom da će biti domaćica. Lorena ide u školu, Sena u vrtić, a ona se bavi bebicom. Nekoliko puta je pokušala da priča sa Danielom da nađu neku ženu da joj pomogne, da može do frizera, da malo prošeta i vidi se sa drugaricama, ali on ne želi ni da čuje. Jednostavno takav je, po malo zatvoren i ne želi da mu se nepoznate dadilje šetaju po stanu jer zna da uvek nešto procuri u javnost. Ana je zbog toga često nervozna, ali videla je da nema pomoći. Jedva ga nekada nagovori da izađu zajedno kao što je sada bio slučaj-
kaže nam pevačica koja je bliska sa Sevićkom.

Muž Ane Sević je po svemu sudeći jasan u svojoj odluci, ali da bi olakšao Ani verujemo da će se njegov stav uskoro promeniti.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije