Mihajlo Šaulić se ženi na jesen: Porodica oduševljena snajkom

16.05.2022

11:20

By

Mihajlo Šaulić

Bojan Vuković

Mihajlo Šaulić se konačno skrasio

Porodica Šaulić ponovo ima razloga za slavlje, jer je Mihajlo posle niza propalih veza konačno uplovio u mirnu luku sa izvesnom Marinom.

Mihajlo Šaulić

Bojan Vuković

Mama Goca oduševljena sa novom snajkom

Kako se šuška, nova devojka je jako fina, diskretna i ne zanimaju je javna pojavljivanja što se mnogo dopada Goci Šaulić.

Mihajlo Šaulić

Bojan Vuković

Goca je presrećna, Mihajlo je preko prijatelja upoznao Marinu koja radi u jednom privatnom vrtiću na Vračaru koji je u vlasništvu njene porodice. Sada će skoro godinu dana kako su zajedno. Od januara od kada se preselio u Cirih gde je na mestu konzula, veza sa Marinom je bila na testu. Nekoliko puta je putovala kod njega, a za uskršnje i prvomajske praznike Mihajlo i Marina doputovali su zajedno u Beograd kako bi sa svojim porodicama proslavili praznik. Devojka je prirodna i prizemna što se Šaulićima mnogo dopalo. Svi su je pa i njegove sestre Sanela i Ilda prihvatile sa zadovoljstvom”, objašnjava izvor blizak porodici Šaulić i nastavlja.


Mihajlo je za sada ne pritiska, ali joj je predložio da posao stavi na led, i da se preseli kod njega u Švajcarsku kako bi uživali zajedno. Sve je još pod znakom pitanja zbog njenog posla, ali kako je mama Goca dala zeleno svetlo za ovu vezu, mislim da je svadba sledeći korak. Svi ih bodre da se venčaju što pre, jer Mihajlo već ima 37 godina i vreme mu je i za brak i za decu.”

Mihajlu pored ljubavi cveta i na poslovnom planu, s obzirom na to da je nedavno postavlje na funkciju generalnog konzula Srbije u Cirihu.

 

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije