Vidi se od koga je nasledila lepotu: Ovo je majka Andreane Čekić koja se retko pojavljuje u javnosti FOTO

20.03.2023

14:00

By

majka andreane čekić

Majka Andreane Čekić je ova atraktivna crnka, da li vam liče?

O odnosu popularne pevačice Andreane Čekić i njene majke danima se priča i piše. Naime, veliku prašinu u javnosti podigla je vest da je majka Andreane Čekić u emotivnoj vezi sa Amerom Čengićem Čengom koji je nedavno promovisao novu pesmu „To mora da je ljubav”

Majka Andreane Čekić prava je lepotica

Majka Andreane Čekić, Sonja Pralica, prošle godine uplovila u vezu sa Čengom, pobednikom popularnog muzičkog takmičenja „Nikad nije kasno”. Da je ljubav obostrana otkrio je i sam pevač koji je pre takmičenja stavio tačku na prethodni brak.

Pročitajte: Ovo je malo ko znao-Andreana Čekić stalno nosi periku, sada pokazala kako izgleda bez nje FOTO

majka andreane čekić

Poznato je da je pevačica izuzetno vezana za majku, a sudeći po retkim fotografijama koje se mogu naći na društvenim mrežama, one i fizički podsećaju jedna na drugu, pa je svima i te kako jasno od koga je Andreana nasledila lepotu.

Pročitajte: Veliki skandal- Andreana Čekić otela dečka poznatoj pevačici FOTO

majka andreane čekić


Andreana je u svojim intervjuima često isticala da joj je majka najveći oslonac i podrška u životu . Jednom prilikom pevačica je spomenula i maminog izabranika, pa otkrila da li podržava njihovu vezu.

Pročitajte: Andreana Čekić podržala Anu Nikolić i žestoko oplela po Milici Pavlović

majka andreane čekić

– Ne bih da komentarišem tuđe ljubavne živote iako je moja mama u pitanju. Ja nju podržavam svakako u svemu, kao i ona mene. Ja kada sam ušla u ovaj posao, bila je tu uz mene sve vreme i govorila da veruje u sve ono što radim! Tako i sada ja kažem za nju, znam da zna šta radi, meni je najbitnije da je ona srećna – kazala je pevačica za „Ekskluzivno“.

SLIKE: ATA images

Još iz kategorije