Dejana Živković ponovo otišla pod nož i sve šokirala transformacijom: Komentari na Instagramu neće joj se dopasti…

01.07.2024

11:40

By

Izgled Dejane Živković

Dejana Zivkovic Instagram

Deejana Zivkovic Instagram

Manekenka Dejana Živković svojim atraktivnim izgledom oduvek je privlačila izuzetnu pažnju javnosti, a kako nikada nije tajila da je brojne estetske intervencije radila, i ovog puta na Instagramu se pohvalila šta je na sebi promenila.

Izgled Dejane Živković oduvek je intrigirao

Naime, izgled Dejane Žiivković kojim očito nije bila zadovoljna, te je na istom vredno radila i korigovala mnogo toga, odlučila je da se vrati “majci prirodi” i, kako je rekla, povadi filere koje je imala u licu.

Izgled Dejane Živković

Dejana Zivkovic InstagramDejana Zivkovic Instagram

Naime, Dejana je poželela da se vrati na staro, a kako sada, sa minimum korekcija na sebi ona izgleda, podelila je na pomenutoj društvenoj mreži ističući da je shvatila kako je prirodnan izgled ipak najlepši:

– Dosta toga sam izbacila na svojoj Instagram priči tokom dana, govoreći o svemu što sam ikada radila na sebi, i sada ponosno mogu da kažem da sam uklonila sve te filere.

Izgled Dejane Živković

Dejana Zivkovic InstagramDejana Zivkovic Instagram


– Nekada je bilo “cool” i “in” eksperimentisati, misleći da može biti bolje, ponekad jeste, ali ponekad se nažalost pretera. Veoma sam srećna što sam shvatila da je prirodan izgled najlepši i što sam uspela da vratim svoj izgled od pre 10 godina – uz video koji je objavila napisala je manekenka i nastavila:

– Imala sam veliku sreću što sam uspela da vratim svoj izgled što je prirodnije moguće, dok mnogima to, nažalost, nije pošlo za rukom. Neka dobro razmisle da li im je bilo šta potrebno, kao i kojim doktorima se obraćaju za zahteve – istakla je Dejana i poslala snažnu poruku devojkama koje su poklekle pod trendovima savremene lepote.

Izgled Dejane Živković

Dejana Zivkovic InstagramDejana Zivkovic Instagram

– Pre svega, dobila sam gomilu poruka od devojaka koje nisu znale kome da se obrate ako preteraju sa filerima, zahvaljujući mojoj iskrenosti. To je za mene najveći uspeh – da mlade devojke na vreme shvate da lepota nije sve, i da eksperimentisanje s nekim zahvatima ne znači nužno da će postati lepše, a kamoli da će postići željeni izgled.

Izgled Dejane Živković sada je znatno izmenjen

– Želim da znate da sam uvek tu za bilo kakav savet i slobodno mi se možete obratiti – poručila je ona i na Instagramu se suočila sa podeljenim komentarima.

Iako se većina složila da izgleda sjajno, neki su prokomentarisali da su joj usta i dalje prevelika, te da je trebala i time da se pozabavi.

Izgled Dejane Živković

Dejana Zivkovic InstagramDejana Zivkovic Instagram

Inače, Dejana je ponosna mama dvojice dečaka, a budući da je tokom trudnoće izgled Dejane Živković pretrpeo promene,  što je i logično, te se manekenka tada ugojila 14 kiolograma, ona je na sreću uspela brzo da povrati staru figure, a na ovu temu za “Blic” jednom je prokomentarisala:

– Ugojila sam se 14 kilograma, imam sreću da se ne vidi jer se lepo gojim. Srećna sam i to se vidi – ispričala je.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Dejana Zivkovic Instagram

Još iz kategorije