Naša poznata glumica procvetala posle razvoda: Niko ne može da veruje da je zakoračila u šestu deceniju

17.06.2024

16:40

By

Izgled Bojane Maljević

Instagram

Jedna od omiljenih domaćih glumica, Bojana Maljević karijeru je započela kao veoma mlada, a upravo u tim vodama ona je pronašla i čoveka sa kojim je stala na ludi kamen i kojem je rodila dva sina, Luku i Nikolu.

Izgled Bojane Maljević prkosi njenim godinama

Suprug Bojane Maljević, cenjeni režiser Slobodan Skerlić i glumica, uprkos tome što su delovali skladno odlučili su da nakon dvadeset godina braka na svoju ljubav stave tačku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Maljevic (@bojanamaljevic)

Iako je glumica priznala da joj krah nije nimalo lako pao, te da je oca svoje dece teško prebolela, na osnovu fotki koje kruže društvenim mrežama, a na kojima je sjajan izgled Bojane Maljević svima zapao za oko, reklo bi se da se odlično drži.

Naime, glumica koja je nedavno napunila 50 godina i to podelila sa pratiocima, izgleda bolje nego ikad, te su se mnogi složili da joj singl status prija i da je posle razvoda procvetala.


– Eto, prođe i taj 50. Nije to strašno, divno je. Hvala svima na svemu – napisala je glumica Bojana Maljević nedovno na socijalnoj platformi “X” objavivši fotku na kojoj je u uskoj suknji i beloj košulji.

Izgled Bojane Maljević komentariše se na društvenim mrežama

Komentari pratioca nisu prestajali da se nižu, a pored toga što su svi konstatovali da je izgled Bojane Maljević na zavidnom nivou i da naprosto blista, zbog mladolikosti kojom se može pohvaliti, retko ko je mogao da poveruje da je zakoračila u šestu deceniju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Maljevic (@bojanamaljevic)

Podsećanja radi Bojana je po završetku srednje škole je upisala glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu i diplomirala u klasi profesora Predraga Bajčetića. 2013. godine upisala je doktorske studije na FDU, odsek Menadžment kulture i medija, a tri godine kasnije je odbranila doktorsku disertaciju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Maljevic (@bojanamaljevic)

Među domaće zvezde vinula se filmom „Bulevar revolucije“ i serijom „Otvorena vrata“, glumačku karijeru je gradila u narednim decenijama, a onda postala vanredna profesorka na Fakultetu FEFA i direktorka akademskog studijskog programa Kreativna produkcija.

Budući da se producentski posao uglavnom smatra muškom profesijom, ona je u jednom intervjuu otkrila kako se kao žena oseća u tom poslu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Maljevic (@bojanamaljevic)

– Ne tako sjajno, bolje se osećam kao žena u životu, uz dva velika sina. A osećam se dobro jer sam dugo bila dečak, pa ih zato možda bolje razumem.

– Producentski posao je odgovoran, naporan, stresan i težak. Biti žena u tom poslu, u muškom svetu, nije lako, ali je lepo kada steknete poverenje saradnika i poštovanje poslovnih partnera – istakla je cenjena umetnica.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije