Vreme je da javnost sazna! Pevačica pokazala novog dečka, Gudelj je njena daleka prošlost VIDEO

09.02.2023

12:00

By

Venčanje Anastasije i Nemanje

Dečko Sanje Vučić konačno u javnosti

Sanja Vučić započela je solo karijeru nakon što se popularna grupa „Hurricane” raspala. Sudeći po zakazanim nastupima i novim hitovima koje publika obožava pevačica se u novoj ulozi odlično snašla. Ali ni to nije sve…  Osim u poslovnom, njoj cvetaju ruže i u privatnom životu čemu svedoče najnoviji snimci koje je ekipa emisije „Paparazzo lov” zabeležila.

Dečko Sanje Vučić više se ne krije

Naime, dok mediji bruje o njenoj staroj vezi sa dečkom Anastasije Ražnatović, kao i o lepom odnosu koji pevačica i nakon raskida neguje sa porodicom Gudelj, Sanja uživa u novoj ljubavi i ne skida osmeh sa lica.

Pročitajte: Ispovest Sanje Vučić o bolesti koja joj je promenila život

dečko sanje vučić

Ekipa pomenute emisije zatekla je Sanju i njenog izabranika u jednom restoranu u Novom Sadu. Zaljubljeni par je nakon ručka sa prijateljem krenuo u laganu šetnju koju su ovekovečili zajedničkim fotografijama, ali i poljupcem.

Pročitajte: Uhvaćena: Evo koga ljubi Aleksandra Mladenović nakon raskida sa Isakom VIDEO

dečko sanje vučić


Inače, dečko Sanje Vučić zove se Nenad Cicmil i vlasnik je jedne diskoteke. Kako se suška, on i pevačica upoznali su se tokom njenog nastupa u njegovom lokalu, a zajedno su skoro šest meseci. Kako saznajemo, Nenad živi u Novom Sadu gde ga Sanja posećuje, uglavnom radnim danima, budući da su joj zbog posla vikendi prebukirani.

https://www.youtube.com/watch?v=a5m-vIwrsrk&ab_channel=PaparazzoLov%2F%2FDNK

 

 

SLIKE: Ata Images, Youtube printscreen

Još iz kategorije