Prva javna porodična fotografija: Upoznajte ćerke Nikolije i Relje, iznenadićete se koliko su porasle, a tek da vidite na koga liče

29.06.2024

13:05

By

Ćerke Nikolije i Relje

Antonio Ahel/ATAImages

Antonio Ahel/ATAImages

Nikolija Jovanović i Relja Popović ove godine obeležavaju deceniju veze i zajedničkog života, a kruna njihove velike ljubavi jesu naslednice Rea i Hana koje su centar sveta poznatih roditelja.

Ćerke Nikolije i Relje prvi put pred očima javnosti

Da ćerke Nikolije i Relje odrastaju van fokusa javnosti, najzaslužniji su upravo roditelji, koji su i pored velike popularnosti i ogromnog medijskog interesovanja za svaki segment njihovog života, uspeli sve ove godine da sačuvaju privatnost svojih devojčica.

Ćerke Nikolije i Relje

Ata ImagesATAImages

Upravo iz razloga što do sada nismo imali prilike da vidimo koliko su porasle i kako izgledaju ćerke Nikolije i Relje, osmogodišnja Rea i trogodišnja Hana, najnovija Nikolijina objava iznenadila je i oduševila čitavu javnost.

Naime, muzička zvezda objavila je porodične fotografije sa letovanja, a na istima su se po prvi put našle njene i Reljine naslednice koje su po svemu sudeći izrasle u prave lepotice, na popularnu mamu.

Ćerke Nikolije i Relje

InstagramInstagram


Radost življenja – napisala je Nikolija koja ovim putem pokazala svoju nežnu i brižnu stranu, otkrivajući pritom da najviše uživa u ulozi majke i da najveću sreću pronalazi u porodičnim trenucima sa svojim voljenima.

Ćerke Nikolije i Relje uživaju na letovanju sa mamom, dok tata zbog turnije nije pošao sa njima

Iako se devojčicama ne vidi lice, već su slikane sa leđa, može se zaključiti da su ćerke Nikolije i Relje zaista predivne devojčice koje uživaju u svakom trenutku sa popularnom mamom, ali i sa tatom koji zbog poslovnih obaveza nije krenuo sa njima.

Ćerke Nikolije i Relje

InstagramInstagram

Porodica je očito sve vreme razdvojenosti na vezi putem video call-a, te je jasno da poznati par vodi veoma skladan život i da u duhu pravih porodičnih vrednosti oni usmeravaju i ćerke.

Ćerke Nikolije i Relje

I dok poznati roditelji o svojim naslednicama ne žele da govore u medijima, ponosna baka Vesna Zmijanac, ne propušta priliku da ih spomene:

Pročitajte i – Nikolija objavila potresan video – Pomenula Vesnu Zmijanac, a onda se rasplakala

– Galamim na njih najviše, ali me ne slušaju, ne čuju. Pre neki dan je Hana bila mirna u kući kod mene na Bukulji, ne čuje se, znam da nešto radi. I ja se u jednom momentu trgnema i vidim je kako je uzela je daljinski od televizora.

Ćerke Nikolije i Relje

Bojan VukovićBojan Vuković

– Meni to smeta, jer sam na Bukulji nema ko da mi posle namesti kanale, a ona je sve ispritiskala, ispomerala i na televizoru samo sneg. Počela sam da vrištim na nju, ali ona puče od smeha. Tako da toliko o mojoj strogoći – rekla je jednom prilikom o svojim unukama pevačica u emisiji “Ekskluziv” i dodala:

– Hana je duhovita, zna da je smešna i stalno nas zasmejana, dok je Rea ozbiljna, ona je sada prava devojčica – istakla je Vesna i dodala da u njenom domu nikada nije dosadno, te da je sve podređeno unukama.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Antonio Ahel/ATAImages/Nikolija Jovanović Instagram

Još iz kategorije