Skinula se svekrva Anastasije Ražnatović: Svi je upoređuju sa Cecom koja grmi u šestoj deceniji

21.06.2024

18:30

By

Cecina Prija

Instagram

Ceca i Gudelj

Cecina prija pokazala je atribute iako nije poznata ličnost. Doduše, od kada se njen sin Nemanja Gudelj zavetovao na večnu ljubav Anastasiji Ražnatović, i njegova majka Olivera Gudelj sve je poznatija, pa ne čudi što su svi primetili koliko dobro izgleda za svoje godine.

Cecina prija Olivera Gudelj izgleda kao avion za svoje godine

Naime, Cecina prija Olivera Gudelj, majka Nemanje Gudelja i svekrva Anastasije Ražnatović trenutno se nalazi u Nemačkoj gde zajedno sa celom svojom porodicom bodri fudbalsku reprezentaciju Srbije u kojoj se nalazi i njen stariji sin, kome je ona oduvek bila najveća podrška.

Cecina prija

Olivera GudeljInstagram

Pored supruga, sina i ćerke, Oliveri u Nemačkoj društvo prave snajka Anastasija i prija Ceca Ražnatović. I mada se govorilo da majke popularnog para nisu u dobrim odnosima, i Ceca i majka Nemanje Gudelja su to demantovale, i to kada je porodica Gudelj stigla u vilu Cece Ražnatović, gde je održano Anastasijino i Nemanjino građansko venčanje.

Cecina prija Olivera Gudelj pokazala kakvo mišljenje ima o najpoznatijoj folk divi

Inače, o životu Olivere Gudelj, koja je sada poznata kao Cecina prija, malo toga se zna jer nikada nije želela da daje intervjue za medije. Međutim, njen suprug Nebojša, koji je nekada bio uspešni fudbaler, a sada trener, otkrio je da je Olja, svekrva Anastasije Ražnatović oduvek bila stub njihove porodice.

Pročitajte i – Sad je jasno zašto Cecina ćerka Anastasija više ne peva – Za sve je kriv njen suprug Nemanja Gudelj

Otac Nemanje Gudelja je takođe naglasio da je Olivera Gudelj sve podnela na svojim plećima, počevši od njegovih treninga, putovanja i karantina, pa do odgoja i vaspitanja troje dece koje je maltene sama izvela na put.


Inače, i Olivera Gudelj bavila se sportom, ali je svoju karijeru zapostavila zbog želje da se posveti porodici i suprugu sportisti na čemu joj je on zahvalan. Svakako, da Olja Gudelj i danas vodi sportski i zdrav život može se zaključiti po njenom savršenom izgledu koji možete pogledati na fotografijama u okviru našeg teksta.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije