NE GUBI VREME: Barbara Bobak uživa u društvu zgodnog dečka

12.05.2022

11:18

By

Barbara Bobak

Barbara i Darko definitivno stavili tačku na vezu

Pevačica, Barbara Bobak definitivno je stavila tačku na vezu sa Darkom Lazićem i nastavila je svojim putem. Kako je i sama rekla, treba joj vremena da se situacija oko raskida slegne, pa će nakon toga popričati sa Darkom, ali samo zato što imaju zakazane nastupe koje moraju da odrade zajedno.

Barbara Bobak

Bojan Vuković

Pevačica u društvu bivšeg učesnika Zadruge

Naš paparaco zatekao se na snimanju spota za Barbarinu novu pesmu i primetili smo da pevačicu van snimanja zasmejava sve vreme jedan dečko čije je celo telo prekriveno tetovažama. U pitanju je Marko Cvetićanin, bivši učesnik Zadruge koji važi za žestokog momka. Barbara i Marko su se nedavno upoznali, a ona je poželela da se baš on pojavi u njenom spotu, međutim, kako saznajemo od izvora sa lica mesta, među njima se osećala posebna energija.

Sigurno da Darku neće biti svejedno, a i nije pametno zamerati se Marku, s obzirom da je prgave naravi. To smo mogli da vidimo i tokom njegovog učešća u Zadruzi kada je diskvalifikovan zbog nanošenja povreda Mirku Gavriću.

Inače, Barbara je objasnila da je sa Darkom završila nekoliko dana pre nego što su ga priveli zbog vožnje u alkoholisanom stanju i pozitivnog testa na kokain.


Darko i ja smo se čuli posle svega ovoga. Mi smo pili zajedno, a što se narkotika tiče ja nisam osoba koju to treba da pitate. Sa mnom nikada to nije radio, ali da li mi je to radio iza leđa ja to ne znam. Nisam ja njemu preturala po novčaniku da li ima dozvolu ili ne, bila sam sa njim kada je polagao. Ne osećam se krivom za to što je uradio, prepisaću njegovom stanju to što je rekao da je patio pa je zato pio. Fizičkog nasilja nikad nije bilo. Mi ćemo morati da komuniciramo jer u budućnosti imamo nastupe koje moramo da odradimo zajedno”, objasnila je Barbara.

 

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije