Ovakav luksuz niste skoro videli: Zavirite u vilu porodice Balašević gde su privatnost i uživanje zagarantovani

18.06.2024

16:20

By

Vila porodice Balašević

ata images

Cenjeni kantautor Đorđe Balašević, nažalost prerano je okončao svoj život ostavivši iza sebe neutešnu suprugu Oliveru i decu, a pre nego što je napustio ovaj svet on je 2019. godine pazario predivnu nekretninu na moru.

Vila porodice Balašević nalazi se u Istri i iz nje se pruža predivan pogled

Naime, vila porodice Balašević u Istri mesto je gde svi članovi porodice slavnog umetnika vole da provode vreme kad god su u mogućnosti i gde se često okupljaju, a najčešći gost tamo je njegov sin Aleksa zahvaljujući kom smo imali prilike da se uverimo kako kuća izgleda.

Vila porodice Balašević

– Naša Istra- napisao je jednom prilikom na Instagramu Aleksa uz fotografiju na kojoj se vidi da je vila Balaševića na moru zaista luksuzno zdanje sa bazenom, ali i da je pogled na predivne predele koji je okružuju, fascinantan.

Vila porodice Balašević mesto je koje posebno voli Đoletova „panonska princeza“

Kako se pisalo, Đorđe je ovu prelepu vilu poklonio Oliveri, pošto se baš u nju zaljubila na prvi pogled, a kako je došlo do kupovine imanja otkrio je svojevremeno:

Vila porodice Balašević


– Za sve je kriv moj ortak Zole, to moram da kažem. Tog dana doneo je žurnal sa čudesnim pejsažem… – Ajmo mi u Istru – reko je – tamo žive vile… Ma, daleko je… Al’ kad već žive, same su krive… I, eto nas – rekao je Đole tada u svom stilu.

Pročitajte i – Užas na Uskrs – Ćerku Đorđa Balaševića muž zlostavljao, prijavila ga policiji

Velelepno imanje Balaševića sa kućom, prema pisanju medija, procenjuje se na oko milion evra i oko poseda ne postoje druge kuće i porodica u Istri nema komšije, te je privatnost zagarantovana.

Vila porodice Balašević

Budući da je Đorđe nažalost preminuo, nije stigao da se nauživa u svim lepotama ovog predivnog mesta, međutim članovi njegove porodice, naročito njegov sin Aleksa sa suprugom i ćerkom, kad god su u prilici borave tamo.

Podsećanja radi, Aleksa Balašević, sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, oženio se svojom izabranicom Nikolinom i dobio ćerku Veru, koju je prošle godine krstio, niko drugi do patrijarh srpski Porfirije.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata images/Instagram

Još iz kategorije