Ninu bi srce zaigralo: Sandra Rešić blista u venčanici, mama Cica ne krije suze radosnice FOTO

27.02.2023

18:05

By

venčanica sandre rešić

Venčanica Sandre Rešić oduševila je njene pratioce

Sandra Rešić osvojila je srca publike učešćem u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda”, a svoju dobrotu, iskrenost i talenat potvrdila tokom učešća u rijaliti programu „Zaduga”. Sandrini fanovi prate svaku njenu objavu, a poslednja u nizu šokirala je domaću javnost.

Venčanica Sandre Rešić oduzima dah 

Pevačica je, naime, na društvenoj mreži Instagram objavila nekoliko fotografija na kojima pozira u sneg beloj venčanici. Venčanica Sandre Rešić mnoge je ostavila bez daha, a razlog je jednostavan – to je zato što ovaj model odiše elegancijom koja ne zna za godine, ni vremenske epohe, već se prenosi s generacije na generaciju. Takođe, venčanica Sandre Rešić istakla je njen struk, a zatim se širi do poda, što daje silueti maksimalnu eleganciju. Raspuštenu kosu uvijenu u lokne krasio je beli rajf, a pevačicaa nije skidala osmeh sa lica.

– Rekla sam da – šaljivo je napisala Sandra u opisu fotografije.

Pročitajte: Vreme je da maske padnu – Sandra Rešić otkriva istinu o Ani i Zvezdanu, ovo je njihov tajni plan

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Rešić (@sandra_resic)

Iako su njeni pratioci na tren pomislili da se Rešićeva udala u strogoj tajnosti reč je o profesionalnim fotografijama koje je Sandra napravila za jedan salon venčanica. Ipak, verujemo da je u oku njene mame Cice zaiskrila suza radosnica kada je naslednicu prvi put videla u belom. Mnogobrojni fanovi komentarisali su da je venčanica Sandre Rešić san svake devojke kao i to da će ćerka Nina Rešića biti veoma lepa mlada kad za to dođe vreme.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije