Vidno zaljubljeni: Anabela blista u sneg beloj venčanici, jedan detalj svi komentarišu FOTO

26.02.2023

19:00

By

venčanica anabele atijas

Venčanica Anabele Atijas je bila prelepa

Iako su nekada bili u velikoj ljubavi Anabela Atijas i Gagi Đogani su nakon razvoda prekinuli svaki kontakt. Odnos bivših supružnika dodatno se pogoršao tokom učešća u rijaliti programu „Zadruga” u kojem su nekadašnji supružnici izneli sav prljav veš iz svog braka.

Anabela i Gagi svojevremeno su činili jednu od najpopularnijih grupa devedesetih godina. Prvi album snimili su 1994. godine, a pesma „Samo u snu“ postala je mega hit o čijoj je popularnosti izveštavao čak i „CNN“.  Nakon toga njih dvoje su uplovili u ljubavnu vezu, a godinu dana kasnije su se i venčali. Da su se u to vreme ludo voleli svedoči i fotografija nastala prilikom sklapanja njihovog braka, a venčanica Anabele Atijas, kao i frizura koju je tada nosila pokrenula je lavinu komentara.

Venčanica Anabele Atijas mami uzdahe

Naime, pevačica je blistala u tradicionalnoj sneg beloj venčanici koju je krasila čipka i izuzetno dug veo, a mnoge je iznenadila i njena boja kose koja je u to vreme bila plava. Sa druge strane, Gagi je imao dužu kosu, a na dan venčanja nosio je plavo odelo i kravatu interesantnog dezena.

Pročitajte: Otvorila dušu! Luna u suzama zbog Anabele i Gagija – Tuga je uvek ista, ne prolazi…

venčanica anabele atijas

Prelepi, mladi i vidno zaljubljeni reči su kojima bi se mogla opisati ova fotografija, a da se sa tim slaže i većina njihovih fanova, govori veliki broj lajkova i komentara koje su veoma brzo prikupili na društvenoj mreži Instagram.


Pročitajte: Vreme je da se istina sazna! Anabela Atijas progovorila o raskidu – Mirne sam duše otišla…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anabela (@anabelci)

Podsećanja radi, nekada najpopularniji par upoznao se u Gagijevoj plesnoj školi, zavoleli su se i venčali 8. marta 1996. godine. Ipak problemi među njima bili su nepremostivi, te je usledio krah i nakon brojnih pokušaja da spasu zajednicu. Svako je krenuo svojim putem, a pevačica je sreću pronašla pored sadašnjeg partnera Andreja Atijasa sa kojim je dobila ćerku Blankicu.

SLIKE: Ata Images, Instagram

Još iz kategorije