Misica nakon Karića živi na visokoj nozi: Za samo jedan detalj izdvojila 3.500 dolara FOTO

18.11.2022

18:00

By

Nova ljubav Jovane Ljubisavljević

Torba Jovane Ljubisavljević oduševila sve žene

Nekadašnja učesnica Zadruge, a sada voditeljka Jovana Ljubisavljević konstantno je pod  budnim okom medija zbog raskida sa Stefanom Karićem.

Za ovaj par se često spekuliše da je jedan od omiljenih na javnoj sceni, međutim izgleda da je i definitivno svako krenuo svojim putem

Stefan je nedavno za medije pričao o svojoj novoj devojci, a Jovana pokazuje da je ona prebolela Karića i utehu našla u poslu i kupovanjem novih stvari.

Torba Jovane Ljubisavljević ne prestaje da se komentariše

Naime, Ljubisavljevićeva voli lepo da se oblači, a ne krije da ogroman novac daje na krpice.

Na jednoj od poslednjih objava koje su se našle na njenom profilu na Instagramu, Jovana je snimala sebe, ali i „torbicu“ marke Dior, čija se cena originala kreće oko 3.500 dolara.


Pročitajte: Momačko gnezdo- Stefan Karić otvorio vrata svog doma, u ovom luksuzu se baškarila Jovana Ljubisavljević (foto)

Mnogi su prokomentarisali kako je nekadašnjoj misici nakon izlaska iz rijalitija sve pošlo za rukom pa tako poslovni angažmani ne izostaju, a nedavno je glumila i u jednom spotu.

Pročitajte: Uhvaćeni- Evo šta rade Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić nakon raskida (foto)

Takođe, Jovanu su mediji spajali sa bivšim dečkom Cece Ražnatović, Bogdanom Srejovićem, a misica se nedavno oglasila tim povodom:

– Trenutno smo stvarno samo prijatelji. Umemo ponekad da izađemo, ali isključivo u društvu, nikada nismo bili nigde sami. I on je demantovao to na Instagramu, rekao da nemamo ništa, evo i ja potvrđujem da nismo u vezi i da zaista nisam imala nikog otkako sam završila sa Stefanom, jer nisam spremna za nove ljubavne odnose dok se ne sastavim iz delova u jedan komad- priznala je ona.

Pročitajte: Kariću je brzo našla zamenu- Jovana u venčanici zablistala pored ovog muškarca (foto)

Torba Jovane Ljubisavljević na društvenim mrežama žene nije ostavila ravnodušnim, a svi su saglasni da se voditeljka oblači lepše nego ikada.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije