Nekretnina kao u snovima: Ovo je luksuzan stan Dare Bubamare od 200.000 evra FOTO

17.03.2023

14:00

By

Recept Dare Bubamare

Bojan Vuković

Dara Bubamara

Stan Dare Bubamare će vas ostaviti bez reči

Pevačica Dara Bubamara vlasnica je nekoliko nekretnina, a kada je reč o uređenju svog doma, na svaki detalj je posebno mislila.

Stan Dare Bubamare pršti od luksuza

Ona pored stana u Beogradu poseduje i nekretninu u Novom Sadu. Stan koji je platila neverovatnih 200.000 evra ima 170. kvadrata, a opremila ga je najskupljim nameštajem.

Dnevna soba je u beloj boji sa zlatnim detaljima. Po sredini sobe je kristalni luster, bela garnitura, kao i beli stilski sto i stolice, iako ga ne fotografiše često stan Dare Bubamare će vas oduševiti.

Pročitajte: Dara Bubamara progovorila o sukobu sa Karleušom- Sujetna je i iskompleksirana..

Stan Dare Bubamare

Dara ne štedi ni u kom segmentu života, a posebno se trudi da svom sinu priušti samo najbolje. Kako komšije iz njene ulice tvrde Kosta pohađa jednu od najskupljih osnovnih škola u Novom Sadu.


Pročitajte: Dara Bubamara opet preterala sa fotošopom- Pevačica ne liči na sebe, pljušte kritike (foto)

– Moja ćerka ide sa Darinim sinom u razred i mogu vam sa sigurnošću reći da je to jedna od najskupljih privatnih osnovnih školi u Novom Sadu. Godina košta i do 5.000 evra, ali u to je uračunato sve. Škola, ručak, dodatni rad sa decom, prevoz, kao i obezbeđenje koje imaju u okviru škole.

Pročitajte: Dara Bubamara progovorila o sukobu sa Karleušom- Sujetna je i iskompleksirana..

Komšinica iz Darina zgrade tvrdi da pevačica automobil ne napušta.

Pročitajte: Dara Bubamara pokreće novi biznis- Pevačica će od OVOGA zgrnuti milione!

– Skoro nikada Daru ne vidim da ide peške. Uvek je u automobilu. Vozi dobra i besna kola, a nije joj strano ni da često nagazi po gasu. Ona je prosto taj tip, voli brzu vožnju i očigledno je zavisnik od adrenalina. Sve svoje obaveze obavlja sa automobilom i retko kada je možete videti da šeta ulicom. Pretpostavljam da joj dodatno stvara pritisak kada je ljudi prepoznaju i žele da se fotografišu sa njom.

Još iz kategorije