Smelija nego ikada: O stajlingu Lepe Brene bruji region, da li joj ide uz godine? FOTO

03.01.2023

18:00

By

Lepa Brena letuje u Hrvatskoj

ATA IMAGES

Lepa Brena

Stajling Lepe Brene na meti komentara

Lepa Brena je prilikom gostovanja u jednoj emisiji šokirala domaću javnost, a o njenom stajlingu danima bruji ceo region.

Stajling Lepe Brene šokirao javnost

Naime, za ovu priliku Brena je odabrala crnu haljinu na kojoj je spreda i pozadi zlatnim šljokicama iscrtano golo žensko telo, što je pokrenulo lavinu komentara.

– Lepa Brena u najružnijoj haljini koju sam ikad videla u životu. Ljudi moji, je li to moguće? Šta je ovo – bili su neki od njih.

Pročitajte: Cena nije problem – Lepa Brena pukla ozbiljnu sumu novca na ovo, javnost u neverici FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa_fan_page)

Stajling Lepe Brene šokirao je domaću javnost, a negativni komentari na račun odevne kombinacije stigli su i do pevačice koja je dušebrižnicima odgovorila u svom stilu.

– Našim lažnim moralistima kojih je i previše, sve što je normalno ne privlači pažnju, a ova mala provokacija u vidu haljine im smeta… Kakav lažni moral! Naslikane zlatne cice na haljini su problem! E pa, one su moj mali doprinos svim lažnim moralistima u ova surova vremena u kojima živimo – kaže pevačica i dodaje:


Pročitajte: Ništa nije kao što izgleda – Evo šta Brena zaista misli o Bobinom sinu, dokaz je pred vama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Lepa Brena (@lepabrenaa)

– Bez žena ne bi postojalo čovečanstvo! Haljina je zato posvećena upravo simbolu majki i žena celog svijeta, Veneri! Ona je drevni simbol ženske energije, ljubavi i lepote. Ova haljina je, dakle, simbol Venere, samosvesne žene. Isti stil haljina prvi je kreirao Žan Pol Gotje za Bijonse – zaključila je Brena.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije