Gitara, moderan nameštaj i nestvaran pogled na more: Zavirite u dom Severine Vučković, sve pršti od luksuza FOTO

14.04.2023

18:20

By

severinin dom

Severinin dom sa čarobnim pogledom na more

Severina Vučković ostavila je iza sebe veoma težak period.  Svoju oazu mira pevačica je pronašla u domu koji je godinama brižljivo gradila i sređivala.

Severinin dom odiše mirom i toplinom

Naime, Severinin dom smešten je u Splitu, na samoj obali mora. Iako ga u javnosti nikada ne pokazuje, na osnovu njenih fotografija koje možemo videti na društvenim mrežama, donekle smo uspeli da zavirimo u njen mali raj.

Pročitajte: Šta uradi, crna ženo? Severina se ošišala do glave, javnost u neverici FOTO

severinin dom

Pevačica je uoči Uskrsa podelila fotografiju sa svojom majkom. Njih dve su zagrljene pozirale za velikim trpezarijskim stolom, za kojim se tokom svih važnih događaja okuplja Severinina porodica i prijatelji.

Pročitajte: Severina je prošlost – Igor Kojić u vezi sa poznatom glumicom, isplivale romantične slike FOTO

severinin dom


Ono što se da primetiti jeste da je stan hrvatske pevačice ispunjen sa mnogo svetlosti, a velike prozore prekrivaju prozirne krem zavese. Iz dnevnog boravka izlazi se na terasu sa koje se pruža neverovatan pogled na more. Severinin dom krasi nameštaj svetlih boja, a čini se i da je pevačica ljubitelj unikatnog, ručno izraženog nameštaja od punog drveta.

Pročitajte: Bajkovito – Danas se u domu Dragane Mirković slavi Uskrs, dekoracija praznične trpeze oduzima dah

severinin dom

Posebno mesto u domu i srcu pevačice ima i gitara, koja se nalazi u dnevnoj sobi, a koja je uvek tu da upotpuni atmosferu tokom veselih dana  koje Severina provodi okružena dragim ljudima.

Pročitajte: Oaza mira i ljubavi – Pogledajte kako izgleda imanje doktora Nestorovića, sve pršti od luksuza FOTO

severinin dom

Severinin dom je luksuzna dvospratnica, pa dok su dnevna soba i prostrana kuhinja u prizemlju, sprat je rezervisan za nekoliko spavaćih soba, a najlepša među njima sasvim sigurno je soba malog Aleksandra.

Pročitajte: Nije krio suze – Milan Popović progovorio o Severini, pa spomenuo i Kojiće

severinin dom

Do tih spavaćih soba stiže se prelepim stepenicama od punog drveta, koje pevačica često koristi i za fotografisanje svojih prelepih odevnih kombinacija.

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije