Riki Martin ide na sud sa bivšom menadžerkom zbog pretnji!

01.07.2022

08:00

By

Riki Martin

Instagram

Riki Martin optužen za pretnje

Bivša menadžerka Rikija Martina, Rebeka Draker odlučilaje da tuži popularnog pevača.

Naime, kako tvrdi, on je „potpuno i zlonamerno“ odlučio da joj ne isplati tri miliona dolara, koje smatra da je zaslužila.

U pravnim dokumentima Rebeka Draker navodi da je zastupala pevača u periodu 2014-2018, te da ju je on ponovo angažovao nakon dvogodišnje pauze, tačnije u maju 2020. godine, kada je njegov život, kako je navela, „privatno i profesionalno bio u previranju“.

Rebeka tvrdi da mu je i život i karijeru dovela u red, rešavala njegove ugovore vezane za snimanje pesama, turneje i dogovarala sponzorstva, te mu pomogla da zaradi milione dolara na nedavno održanoj severnoameričkoj turneji sa kolegom Enrikeom Iglesijasom.

Ona dodaje da ga je zaštitila 2020. godine kada mu je pretio prekid karijere tako što je angažovala vrhunske advokate koji su rešili stvar, a Riki je iz cele priče izašao neoštećen.


Drakerova navodi da joj Martin nije dao proviziju u iznosu od tri miliona dolara na početku njegove karijere. Izjavila je da ju je manipulisao i lagao je, što ju je na kraju prisililo da odustane od saradnje u aprilu ove godine. Navodno joj je pevač i pretio, te terao da potpiše ugovor o tajnosti, što je ona odbila.

Ona sada tuži pevača za tri miliona dolara, plus sudsku odštetu. Pevač se nije oglašavao o ovom slučaju.

IZVOR: Telegraf

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije