Samo za hrabre i odvažne: Milica Pavlović oduševila stajlingom, jedan detalj je svima privukao pažnju FOTO

27.03.2023

19:00

By

Majka MIlice Pavlović

Papuče Milice Pavlović su svima zapale za oko

Milica Pavlović pojavila se na beogradskom aerodromu u nesvakidašnjem izdanju. Naime, pevačica koja je poslednjim albumom napravila pravi bum na estrani vraćala se iz Minhena, a papuče Milice Pavlović pokrenule su lavinu komentara.

Papuče Milice Pavlović ne prestaju da se komentarišu

Naime, slavna pevačica na sebi je imala crne helanke, moderan sako u svetlobraon boji i skupoceni nakit – narukvice sa potpisima luksuznih brendova „Cartier“ i „Van Cleef & Arpels“. Ipak, najviše pažnje privukle su papuče Milice Pavlović koje ne prestaju da se komentarišu.

Pročitajte: Ove slike bi spalila da može – Evo kako je Milica Pavlović izgledala na početku karijere FOTO

papuče milice pavlović

Naime, „Ugg“ čizme možete da obožavate ili da ih prezirete, međutim, činjenica je da ćemo ih još dugo viđati na ulici. Nedavno su dobile i novu varijantu, model „Tazz Slippers“, odnosno papuče. Udobne su i idealne za putovanja ili situacije kada morate nekoliko sati da provedete na nogama.

Pročitajte: Estetska hirurgija mu došla glave – Saša Kovačević više ne izgleda isto, najnovije fotografije šokirale javnost FOTO

papuče milice pavlović Papuče Milice Pavlović postale su prvi hit kako u svetu, tako i kod nas, a pevačica je još jednom dokazala da prati modne trendove. A kako se vama dopadaju?


SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije