Novak sazvao hitnu konferenciju zbog kraja karijere: Ovo je odluka srpskog tenisera FOTO

22.02.2023

19:00

By

Rođendan Novaka Đokovića

Ata images

Novak Đoković

Odluka Novaka Đokovića oduševila ljubitelje sporta

Najbolji teniser sveta Novak Đoković danas je održao konferenciju za medije nakon treninga u Beogradu.

Odluka Novaka Đokovića ne prestaje da se komentariše

On je pričao o svojim počecima, uspesima porazima, kraju karijere ali i najvećim rivalima. Na pitanje novinara da li postoji broj titula kojim bi se zadovoljio Novak je jasno odgovorio.

Pročitajte: Dok je Novak u Australiji, Jelena presekla- Rekla sam mu da ne mogu više FOTO

Odluka Novaka Đokovića

– Ne postoji broj koji bi zadovoljio moju glad za grend slemovima, nema ga još. Nemam neki krajnji cilj, niti granicu, u smislu do koje godine ću igrati. Nekako po automatizmu ljudi posle 30. godine počinju da postavljaju pitanja “kada je kraj?”. Federer, Nadal i ja smo se često susretali sa tim pitanjima. Ima puno predviđanja i nagađanja, ali ta glad je i dalje prisutna. Više bih je okarakterisao kao strast prema sportu i želja za takmičenjem. Napomenuo sam da stvarno volim ovaj sport, rekao je Novak i dodao:

Pročitajte: SADA JE SVE JASNO- Jelena Đoković jednim gestom otkrila kako se slaže sa devojkom Noletovog brata (VIDEO)

Odluka Novaka Đokovića


– Volim da igram sa svojim sinom, decom, sa bilo kim, čak i rekreativno. Nemam odbojnost prema ovom sportu zato što uzima veliki deo mog života. U profesionalnom smislu imam želju da se dokazujem. Neko bi to ocenio kao prepotetno, ja ne mislim da je tako. Onaj koji ima šansu da osvoji istorijski broj titula, on to želi – istakao je Đoković.

Pročitajte: Ne može da dođe sebi- Dijana Đoković u suzama zbog onoga što joj je Novak priredio FOTO

Odluka Novaka Đokovića

Srpski teniser ima 35 godina, ali još uvek ne planira kraj karijere, kako kaže kako godine idu pred njim su veći izazovi, kako fizički tako i mentalni, a borba sa mlađim teniserima ga izuzetno raduje. Ova odluka Novaka Đokovića oduševila je njegove fanove koji sa nestrpljenjem očekuju turnire svog omiljenog tenisera.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije