Dom Nade Obrić je kao u bajci: Sve je sredila sama, a ovaj detalj će vas rasplakati FOTO

23.03.2023

22:00

By

Kuća Nade Obrić

Kuća Nade Obrić odiše mirom i blagostanjem

Pevačica Nada Obrić se povukla kada su u pitanju nastupi, a mirne penzionerske dane provodi sa porodicom u svom prelepom domu.

Kuća Nade Obrić je kao u bajci

Kuća Nade Obrić je uređena je po njenoj meri, a to kutak koji odiše mirom i blagostanjem. Pevačica je više puta isticala da je ona svoj dom uredila tako da je svaki pedalj podseća na lepe momente i vraća joj osmeh na lice.

Pročitajte: Ponosni deda je ovaj dan dugo čekao- Stigle najlepše vesti u Topalkov dom FOTO

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nada Obric (@obricnada)

– Terasa je moj omiljeni kutak, svako jutro tu pijem kafu i ponekad uveče. To je moj ritual koji ne propuštam. Ima i mali televizor koji iznesem, pa bude pravi kutak za opuštanje i za neke lepe misli. Posmatram ljude kako prolaze, opuštam se dok gledam kako teče život. Posebno sam ponosna jer je to bila klasična terasa, pa sam svojim rukama gletovala, krečila i preuredila da bude baš po mom ukusu – istakla je ona za Story.

Pročitajte: Sofisticirano i luksuzno- Zavirite u dom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića od pola miliona evra FOTO

Kuća Nade Obrić


–  Ovo je kutak koji obožavam i koji sam uredila onako kako sam želela. Sad je to moja oaza mira. Posebnu pažnju sam posvetila detaljima i uspomenama koje čuvam godinama. Tu su fotografije koje volim da vidim i koje mi vrate osmeh na lice, nagrade koje sam dobijala kroz karijeru, ikone. Televizor je moja drugarica. Tu gledam sve – od političkih emisija pa nadalje, ali najviše sport. Užasno se nerviram kad gledam našu reprezentaciju ili Đokovića. Kad nešto zaškripi ili počnu da gube, mnogo se nerviram, ne znam koliko sam tableta zbog njih popila. Ali ima to razloga jer sam i sama bila sportista u mladosti pa je ostalo te energije u meni – objasnila je jednom prilikom pevačica. 

Pročitajte: Nekretnina kao u snovima- Ovo je luksuzan stan Dare Bubamare od 200.000 evra FOTO

Kuća Nade Obrić

Takođe, u pevačicinom domu mogu se naći prelepe šolje koje joj bude posebne uspomene.

– Svojevremeno sam mnogo kuvala i to je deo kućnih poslova koje najviše volim. Međutim sada sve manje kuvam jer su me razmazila deca, snajka pogotovo. Ona kuva non-stop zbog dece i onda me svaki put zovu na ručak, ili ako ne mogu da dođem onda mi ona donese- zaključila je Nada.

SLIKE: Bojan Vuković, Printcreen

Još iz kategorije