Kameron Dijaz šokirala: Živim kao zver, izgled me ne zanima

23.05.2022

13:51

By

Kameron Dijaz

Kameron Dijaz promenila način života

Kameron Dijaz retko se pojavljuje u javnosti otkad je otišla u penziju iz glume pa nije čudno da svaki njen izlazak i intervju izazovu veliko interesovanje javnosti. Glumica je gostovala u BBC-ovom podkastu „Rule Breakers“ koji vodi Mišel Vizaž i otkrila koliko se njen život promenio otkad je 2014. napustila zabavnu industriju.

 

Kameron Dijaz odbila milionske projekte

Rekla je da smatra da je povukla pravi potez iako je u međuvremenu odbila ponude za snimanje filmova vredne oko 100 miliona dolara.

Upala sam u holivudsku zamku, i postala žrtva svih eksploatacija kojima su žene podvrgnute. Verovala sam u sve te pogrešne stvari i dozvoljavala da me tretiraju kao objekat, apsolutno. Teško je iz tog ugla ne gledati sebe, ne upoređivati se s drugima i ne osuđivati svoj izgled. Ja ne moram više da brinem kako izgledam. Izgled mi je bukvalno poslednja stvar o kojoj razmišljam, tokom dana mi ne padne na pamet. Živim kao zver, ne umivam se. Imam milion nekih kozmetičkih preparata i svi skupljaju prašinu na policama”, bila je iskrena Kameron.

 


Pročitajte: Kameron Dijaz glumačku karijeru ostavila iza sebe – Ovim poslom se sada bavi lepa plavuša

IZVOR: STAR

SLIKE: Youtube, Printscreen

Još iz kategorije