Daleko od luksuza u kakvom uživaju u Beloj kući: Ovo je skromni dom Jelene i Ivana Marinkovića iz kog će zbog prevare ona morati da se iseli

10.07.2024

10:40

By

Jelena i Ivan Marinković

ATA IMAGES

Saznanje da je Jelena Marinković prevarila supruga Ivana Marinkovića sa cimerom Urošem Rajačićem šokiralo je mnoge i već danima glavna su tema, kako u „Beloj kući“ tako i van nje, otkako je on sve priznao otkrivši i da su bili intimni.

Jelena i Ivan Marinković privremeno stanuju u centru Beograda

Uroš je odlučio da iznese šok detalje njihove afere, a kada je govorio o svom odnosu sa Jelenom, Ivan Marinković slušao je u neverici, vidno potrešen i razočaran.

Jelena i Ivan Marinković

Ne mogavši da obuzda svoja osećanja nakon priznanja Uroša Rajačića da je već mesecima u tajnoj aferi sa njegovom suprugom, Ivan Marinković doživeo je izliv besa, te je počeo da lomi sve pred sobom, usput najavivši Jelenino iseljenje iz stana u Beogradu.

Pročitajte i – Hitna reakcija obezbeđenja zbog Marinkovića – Jelena skočila kao oparena

To je bio idealan povod da se podsetimo kako izgleda dom Jelene i Ivana Marinkovića u prestonici gde su privremeno svili svoje gnezdo i u kojem su kovali ozbiljne planove za budućnost.

Jelena i Ivan Marinković


Supružnici su reporterima „Blica“ svojevremeno otvorili vrata kutka u kojem žive, a tada su otkrili i da planiraju da kupe svoj krov nad glavom i da jedva čekaju da ostvare taj svoj cilj.

Jelena i Ivan Marinković pravili su planove za budućnost i imali želju da se skuće u svom stanu

– Jedva čekamo da stan sredimo po našem ukusu, ali nismo stigli jer smo tek nedavno izašli iz rijalitija i sačekala nas je gomila obaveza.

Jelena i Ivan Marinković

– Imamo planove da promenimo i nameštaj, ali za sada su detalji ti koji oplemenjuju prostor. Volim svoj kutak za knjige i za nakit – rekla je Jelena tada i dodala:

Jelena i Ivan Marinković

– U ovom kraju se osećam kao u rodnom Leskovcu. Ovo nam je stambeni kutak dok ne dođe trenutak da kupimo naš stan. Iskreno jedva čekam da biram nameštaj.

Jelena i Ivan Marinković

Bili bismo jako srećni kada se naša porodica proširi da živimo u nekom većem prostoru, za sada nam je ovo solidno.

Jelena i Ivan Marinković

Iako dom Jelene i Ivana Marinkovića ne odiše luksuzom, partneri su prostor oplemenili i u njemu uživali kao svaki zaljubljeni par, a da li će Jelena morati da pakuje kofere i sebi pronađe drugi smeštaj nakon što napusti imanje u Šimanovcima, ostaje još vrlo malo vremena da saznamo.

Jelena i Ivan Marinković

IZVOR: Starmagazin/Blic

SLIKE: Youtube Printscreen/Blic

Još iz kategorije