Raskid sa Ninom je totalno promenio: Teodora Džehverović u ovakvom izdanju uhvaćena na aerodromu FOTO

28.02.2023

22:00

By

Stanje Teodore Džehverović

Izgled Teodore Džehverović više nije isti

Teodora Džehverović nedavno je stavila tačku na vezu sa košarkašem Ninom Čelebićem. O razlozima koji su doveli do kraha ljubavi nije želela javno da govori, a mnogi su primetili da izgled Teodore Džehverović nakon raskida više nije isti.

Izgled Teodore Džehverović oduševio javnost

Slavna pevačica nedavno se pojavila na beogradskom aerodromu, a izgled Teodore Džehverović privukao je pažnju svih prisutnih. Naime, pevačica se vraćala sa nastupa vidno raspoložena što je pripadnike sedme sile prijatno iznenadilo budući da je u poslednje vreme stalno bila namrgođena. Ali, ni to nije sve.

Pročitajte: Preokret nakon raskida – Teodora Džehverović pokazala ultrazvuk bebe FOTO

izgled teodore džehverović

Nakon što je promenila dečka, Teodora je rešila da promeni i frizuru koja je mnoge podsetila na onu koju je nosila na početku svoje karijere. Pevačica je, naime, stavila nadogradnju koju je uplela u kikice, a koliko se izgled Teodore Džehverović dopao njenim fanovima svedoče brojni komplimenti koje je dobila na društvenim mrežama.

– Prelepa, Blistaš, Konačno stara Teodora, Raskid te je prolepšao, Lepoj ženi sve lepo stoji – bili su neki od komentara.


Pročitajte: Ništa od svadbe – Teodora progovorila o skandalu sa Ninom, ovo niko nije očekivao

izgled teodore džehverović

Podsećanja radi, Teodora Džehverović i Nino Čelebić raskinuli su nedavno, a o krahu ljubavi svoje ćerke i slavnog košarkaša nedavno je progovorila Teodorina majka Goca Džehverović.

– Jesu, raskinuli su. S njom nisam htela da potežem tu temu zato što se tada spremala za nastup. Njoj se uvek dešavaju velika iskušenja kad ima važne događaje u životu. Nisam htela da troši energiju na nepotrebne stvari već da se fokusira na nastup. Meni je za to Sava rekao, ali sa njom još nisam tu temu potegla – počela je priču Goca, pa otkrila da li joj je žao što je Teodora raskinula sa Ninom:

Pročitajte: Goca Džehverović otkrila istinu o raskidu Teodore i Nina – Sve se ostvarilo kako sam rekla…

izgled teodore džehverović

– Pa znaš kako, ako nešto ne ide.. A mislim da je ona toliko svesna da zna šta je za nju dobro, a šta nije. Ja uglavnom svaki put kad ona ima vezu ja tačno pročitam tog dečka, sve njegove karakteristike. Nisam rekla da je Nino idealan dečko za nju. A sve što sam rekla to se ostvarilo. Ja najbolje poznajem svoje dete i kažem tako i tako i to je to, a ona neka uradi šta hoće ja ću uvek stajati uz nju – zaključila je majka Teodore Džehverović.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije