Milan Marić otkrio trik kojim se kilogrami tope: Njegovi rezultati su zapanjujući, ali budite veoma oprezni

08.07.2024

11:40

By

Izgled Milana Marića

Milan Marić jedan je od najpopularnijih i najtraženijih naših glumaca, a pored neospornog glumačkog talenta, on važi i za pravog zavodnika i miljenika žena.

Izgled Milana Marića pretrpeo je veliku promenu

Izgled Milana Marića definitivno je jedan od njegovih aduta, međutim, u jednom periodu i on je imao višak kilograma i borbu da ih se otarasi.

Glumac Milan Marić

Milan MarićATA IMAGES

Za potrebe uloge u filmu u kom je igrao ruskog pisca Sergeja Dovlatova, on je morao da se ugoji čak 30 kilograma, pa mu je tada skala na vagi pokazivala brojku 103, a kasnije je zbog glavne uloge u filmu „Toma“ glumac morao znatno da smrša, te je tada izgubio čak 21 kilogram.

Pročitajte i – Mirjana Karanović bacila oko na kolegu – Javno pokazala simpatije prema Milanu Mariću

– Promena u kilaži nije samo puko gubljenje kilograma i kupovina novih stvari, već promena u glavi i odnosu prema svom telu. To nije telo na koje si ti navikao, treba ti period adaptacije. Nije samo teško ugojiti se, već i kad mnogo smršaš taj gubitak utiče na tebe – rekao je tada za “Blic” glumac koji je zbog svog poziva imao česte oscilacije u kilaži.

Milan Marić je tada otkrio kako je uspeo da izgubi tako veliki broj kilograma i priznao da se nije pridržavao dijeta, već je rešenje našao u ograničenju količine hrane u obrocima.


Izgled Milana Marića izmenjen je za potrebe uloge, glumac se znatno ugojio, pa izgubio više od 20 kilograma

– Nekada moraš da ustaneš u šest da bi radio, a nekad snimaš celu noć. Uradio sam najprostiju stvar – prepolovio sam obroke. Izbacio sam hleb i sada manje koristim skrob u ishrani.

– Jedan obrok sam izbacio, a druge prepolovio. Za dva meseca je to dalo rezulate – ispričao je glumac i priznao da je pokušao da raznim dijetama dovede liniju do savršenstva, ali bez ikakvog rezultata, a onda je, smislio drugo rešenje i izgled Milana Marića tada je pretrpeo veliku promenu.

Izgled Milana Marića

Antonio Ahel/ATAImages

– Moja dijeta je gladovanje. Posao glumca je takav da mi nemamo ustaljeni bioritam – otkrio je Milan.

Iako je Milanu ovakav režim pomogao da svoju liniju dovede do savršenstva, budući da je bez saveta lekara veoma opasno preduzimati ovako drastične mere, ne preporučujemo da se na svoju ruku izgladnjujete kako bi skinuli višak kilograma.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Antonio Ahel/ATAImages

Još iz kategorije