Darku Laziću pala vilica zbog bivše: Ana Sević u izazovnoj haljini mamila uzdahe, pa progovorila o njihovom odnosu (foto)

13.10.2022

15:00

By

Sanju Kužet zameniće Ana Sević

Ata images

Ana Sević

Haljina Ane Sević mami uzdahe

Pevačica Vanja Mijatović i njen partner Aleksandar Mandžukić juče su okupili pola estrade na svadbenoj žurci, a među poznatim zvanicama našla se i Ana Sević koja je svojim izgledom mnoge ostavila bez daha.

Haljina Ane Sević oduševila je prisutne

Za ovu specijalnu priliku Ana je odabrala crnu haljinu sa prorezima u predelu struka, koji su istakli njenu vitku liniju i akcenat bacili na njene bujne obline.

Pročitajte: Ko bi rekao da se porodila pre samo 4 meseca – Ana Sević oduševila pratioce vrelim izgledom (FOTO)

haljina ane sević

Duboki izrez na dekolteu učinio je da izgleda zanosno i privlačno, a svoju dugu bujnu kosu pustila je da pada preko grudi. Ni ovoga puta pevačica nije nosila nakit što nas ne iznenađuje budući da godinama neguje sveden i minimalistički stil. Uz crnu haljinu ponela je i malu crnu torbu i postigla efekat baš kakav je želela. Izgledala je s*ksi, a ipak ne prenapadno.

Pročitajte: Ana Sević pukla 3.000 evra za pola dana – Evo na šta je potrošila pare popularna pevačica

haljina ane sević


Haljina Ane Sević privukla je pažnju prisutnih, a budući da je i Darko Lazić bio na istom događaju verujemo da mu je pala vilica kada je video bivšu ženu.

– Nisam videla Darka, samo smo proleteli. On i ja smo u dobrim odnosima, nikada nije bilo mesta za bilo kakve naslove. Nesuglasice su postojale, ali nevezane za naš odnos, nego za druge stvari. Darka ne kritikujem, niti me interesuje šta radi. Nemam razloga da razmišljam o tome da li je nestao, svako ko zna Darka, zna da li je to za njega normalno. Juče sam upoznala Katarinu, sve je normalno – rekla je Sevićeva.

Pročitajte: Dugovi mu došli glave – Darko Lazić u bekstvu, evo gde se krije

darko i katarina

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije