Skrivena od pogleda: Evo kako izgleda kuća Nikole Koje, ovde je pronašao svoj mir FOTO

15.03.2023

21:00

By

dom nikole koje

Dom Nikole Koje je pravi raj na zemlji

Nikola Kojo koji je nedavno obradovao fanove vestima da će se uskoro oprobati u ulozi voditelja popularnog kviza „Najslabija karika” trudi se da svoj privatni život drži daleko od radoznalih pogleda. Glumac i njegova supruga, po mišljenju mnogih žive svoju bajku, koju je ulepšalo rođenje njihove tri naslednice. Nije tajna da je Nikola kraj Aleksandre pronašao sve što je ikada tražio, najpre oazu mira, koju nije dozvolio iko naruši.

Dom Nikole Koje satkan je od ljubavi

Pre nekoliko godina glumac je gradsku gužvu zamenio mirom, a novi dom Nikole Koje smešten je u zabačenijem delu Sopota, gde se samo mogu videti polja pšenince i kukuruzišta, kao i drvored koji leti pravi ozbiljnu hladovinu.

– Moja svojevrsna komuna u Sopotu. Moja budućnost – napisao je glumac ispod fotografije na Fejsbuku zahvaljujući kojoj smo saznali kako dom Nikole Koje izgleda.

Pročitajte: Zar u 55. godini? Nikola Kojo podelio prelepe vesti, čestitke stižu sa svih strana FOTO

Prekrasna kućica, izrađena od prirodnih materijala njegova je oaza mira i beg od gradske vreve. Vrlo često, kada god mu vreme i poslovne obaveze to dozvoljavaju Kojo posećuje svoju vikendicu, a budući da se u dvorišnom delu nalazi i bazen tokom letnjih dana i ćerke sa svojim drugarima česti su posetioci.


Pročitajte: Parče raja u Čortanovcima – Zavirite u prelepu vikendicu Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića FOTO

Nikola takođe voli da u svom bajkovitom kutku gosti prijatelje umetnike, voli da se pohvali svim detaljima čiji je inicijator lično on bio, dok napominje da je cvrkut prica jedini zvuk koji se čuje. Upravo to ga je privuklo priorodi, gde može da se prepusti svojim mislima, priprema u miru nove projekte, uči tekst i slično.

– Odmor u prirodi. Sreću čine male stvari – pohvalio se nedavno glumac Nikola Kojo svojim prijateljima na gore pomenutoj društvenoj mreži.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije