Dom Nade Obrić njena je oaza mira, a kućna pomoćnica umalo da ga naruši: Novčana kazna bila je jedino rešenje…

20.06.2024

09:20

By

Dom Nade Obrić

Bojan Vuković

Pevačica Nada Obrić već neko vreme odsutna je sa javne scene, odlučila je da više ne nastupa i mirne penzionerske dane uglavnom provodi sa porodicom u svom domu. Isti je uredila po svojoj želji i meri, tako da je svaki pedalj podseća na lepe momente, te nije čudo što dom Nade Obrić odiše izuzetno lepom energijom i prava je oaza mira i blagostanja.

Dom Nade Obrić pevačica je uredila sama

– Terasa je moj omiljeni kutak, svako jutro tu pijem kafu i ponekad uveče. To je moj ritual koji ne propuštam. Ima i mali televizor koji iznesem, pa bude pravi kutak za opuštanje i za neke lepe misli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nada Obric (@obricnada)

– Posebno sam ponosna jer je to bila klasična terasa, pa sam svojim rukama gletovala, krečila i preuredila da bude baš po mom ukusu – rekla je legendarna pevačica.

Dom Nade Obrić

Prirodnom svetlošću obasjan dnevni boravak opremljen je kožnom garniturom, a tu je i mnoštvo detalja koji je sećaju na neka stara i za pevačicu lepa vremena.


Dom Nade Obrić

– Ovo je kutak koji obožavam i koji sam uredila onako kako sam želela. Sad je to moja oaza mira.

Dom Nade Obrić

Posebnu pažnju sam posvetila detaljima i uspomenama koje čuvam godinama.

Dom Nade Obrić

– Tu su fotografije koje volim da vidim i koje mi vrate osmeh na lice, nagrade koje sam dobijala kroz karijeru, ikone – objasnila je Nada jednom prilikom.

Dom Nade Obrić

Zidovi su ukrašeni mnoštvom umetničkih dela, na policama se naziru uspomene sa putovanja i iz života, a prostor takođe obiluje cvećem i u dom Nade Obrić unosi posebno lepo raspoloženje.

Dom Nade Obrić

Iako vrsna domaćica, folk diva priznaje da više ne provodi mnogo vremena u kuhinji, kako je to u mladosti činila, i sa ponosom ističe da joj mlađi članovi porodice udovoljavaju, te da za kuvanjem nema neke potrebe.

Dom Nade Obrić njen je kutak za opuštanje i uživanje

Jednom prilikom takođe, Nada je ispričala svoje iskustvo sa kućnom pomoćnicom, kojoj je smanjila platu iz jednog razloga. Kako je tada navela, u njenoj kući postojala su određena pravila koja kućna pomoćnica nije ispoštovala, te je bila novčano kažnjena.

Dom Nade Obrić

– Primila sam jednu ženu koja radi kod mene u kući i odmah sam joj rekla: ‘Da se nešto dogovorimo. Osnovno što moraš da zapamtiš jeste da ujutru, dok me ne čuješ u kupatilu, ne budiš me, sačuvaj me Bože! Tad kuvaš kafu i kad ja siđem, mora da me čeka kafa i med.

Dom Nade Obrić20

– Dok pijem tu kafu ne postoji niko i ništa na kugli zemaljskoj zbog čega ti možeš nešto da me pitaš! Gluvonema ti, gluvonema ja. Ako vidiš da je počela kuća da gori, nemoj slučajno meni da si rekla, za to vreme već možeš da pozoveš vatrogasce -izjavila je Nada svojevremeno za „Pink.rs“ i nastavila:

– Sutra ujutru ja se budim i vidim dve šolje kafe. Rekla sam joj: ‘Šta smo se juče dogovorile? Kome je ova kafa? Izvini, je l’ smo mi postale drugarice, aman, ženska glavo?! Makni tu kafu i sad ćeš imati 20 odsto manju platu zbog ovoga’ – ispričala je pevačica.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Instagram/YouTube Printscreen

Još iz kategorije