Ceca danas slavi rođendan na Dedinju, a nekad je okupljala goste u rodnoj kući u mestu Žitorađe

14.06.2024

17:20

By

Cecina vila u rodnom selu

Svetlana Ceca Ražnatović danas slavi 51. rođendan, a slavlje će sigurno biti upriličeno u vili folk dive na Dedinju u Ljutice Bogdana. Međutim, Ceca nije oduvek slavila rođendane u pomenutoj vili. Naime, pre nego što se preselila u Beograd, Cecina kuća u rodnom selu Žitorađe bila je takođe uvek puna prijatelja i familije kako kada su rođendani, tako i drugim danima bez posebnog povoda, a tako je i danas.

Cecina kuća u rodnom selu sređena je moderno i kvalitetno

Naime, Cecina kuća u rodnom selu takođe je oaza luksuza i i te kako je s ukusom sređena, s akcentom na kvalitet građevinskih materijala, ali i na estetiku u smislu arhitekture koja je prilagođena mestu Žitorađe gde je folk diva odrasla sa sestrom Lidijom i roditeljima Mirom i Slobodanom Veličkovićem.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @showbizz_fotke

Naime, Cecina kuća u rodnom selu je nova vila u Žitorađi koju je pevačica izgradila roditeljima, a na imanju je ostala i stara kuća u kojoj je odrasla sa sestrom, a koju i dan-danas koristi Cecina majka Mira jer je navikla da tu kuva i sprema sve što je neophodno za jedno domaćinstvo.

Cecina kuća u rodnom selu

Cecini roditeljiATA IMAGES


– Viđam Cecinog sina Veljka, on je često ovde, spava kod dede. Uglavnom dolazi sam, dovede psa, pa ga čujem usred noći kada laje. Otac joj živi ovde pored mene, a majka je dole, ima još jednu kuću. Ona tamo drži stoku, ima obaveze. Ranije smo mi išli jedni kod drugih na kafu, a sada već ne. Mirjana uvek ima posla, ona žena sprema zimnice i za sebe i za Cecu, Veljka, Lidiju – ispričala je jednom prilikom prva komšinica porodice Veličković za „Kurir“.

Pročitajte i – Ceca danas proslavlja rođendan – Iz mase čestitki jedna se posebno izdvojila…

– Ceca je super. Kada dođe ovde, vidim je opuštenu, izgleda kao i svako od nas. Obuče stare stvari, ne šminka se i uvek radi po kući u Žitorađi. Hoće ona i u staroj kući da pomogne majci, da opere i počisti. Ne znam što ljude to čudi, pa ona je žena kao svaka druga. Ceca prošeta psa, svima se javi, nasmeje, uvek je ljubazna. Međutim, Cecina sestra Lidija je malo drugačija, ona se odvikla od sela. Gleda nas malo s visine i dolazi retko – ispričao je rođak pevačice svojevremeno za medije.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije