Astro tajne: Kakav ste prijatelj po horoskopu, ovaj znak nalazi rešenje za sve probleme

18.04.2023

12:00

By

astro zona

Ko je voljan da organizuje putovanje u poslednjem trenutku, ko nagovara društvo da prekrši policijski čas, a ko je uvek tu da bude rame za plakanje? Zvezde znaju odgovor na to pitanje, a detalje donosi novi broj magazina ASTRO ZONA, koji vas čeka na svim kioscima! U njemu vas očekuje i najtačniji i najdetaljniji horoskop za april i maj, a dok ga ne nabavite, u nastavku saznajte kakav ste prijatelj.

Proćitajte: Ništa vam ne ide od ruke? Evo kako da zaustavite lošu karmu!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели TV Novele (@tv_novelesrbija)

OVAN

Kad god život postane monoton, prijatelji kucaju na vaša vrata kako biste im osigurali malo zabave! Organizovanje putovanja u poslednjem trenutku? Može! Upad na koncert za koji su karte rasprodate? O, da!

BIK

Vi ste svojim prijateljima oslonac. Kad im život postane težak, dolaze kod vas jer znaju da ćete ih saslušati bez osuđivanja.

BLIZANCI


Život je mnogo lakši kad ljudi imaju vas za prijatelja! Bezbrižni ste, uvek spremni da pronađete nešto dobro čak i kad se svet raspada. Pravi ste izvor pozitivne energije!

RAK

Vi ste svojim prijateljima poput roditelja. Brižni ste, čuvate im leđa, ali im i nudite svoje rame za plakanje kad god su u teškoj situaciji. Loša strana toga je što sve negativne emocije upijate kao sunđer.

LAV

Kao prirodni vođa, vi ste uvek inicijator dobrog provoda, a tu ste i da date vetar u leđa svojim prijateljima da izađu iz svoje zone komfora i probaju stvari koje potajno žele, ali ih se istovremeno plaše.

DEVICA

Vi ste tu kad nešto treba isplanirati ili organizovati! Na primer, ako Ovan ima ideju da organizuje putovanje, vi ćete obavestiti sve prijatelje o tome i postarati se da svi budu na aerodromu baš kad treba. Jednom rečju – vi ste živi podsetnik!

Pročitajte: Da džepovi ne budu prazni – Evo kako najlakše da uštedite novac!

astro zona

VAGA

Budući da ste romantična dušica, prijateljsku naklonost iskazujete manje-više isto kao i ljubavnu. Često umete da obradujete svoje prijatelje malim znacima pažnje, ali ste isto tako u stanju da razgovarate s njima o smislu života do kasnih noćnih, pa i ranih jutarnjih sati.

ŠKORPIJA

Krasi vas izražena intuicija, pa često možete da „pročitate” svoje prijatelje i shvatite šta se dešava s njima čak i kad ne žele da vam kažu. To je, doduše, retko, budući da važite za odličnog čuvara tajni i vaši prijatelji znaju da ćete ono što vam kažu, ako tako naglase, odneti sa sobom u grob.

STRELAC

Imajući u vidu da ste rođeni avanturista, vaši prijatelji znaju da je „luda vožnja” s vama prosto zagarantovana! Voljni ste da prekršite policijski čas, da gricnete zabranjeno voće i da, prosto rečeno, navedete bliske ljude na greh!

JARAC

Kad nekom poklonite svoje prijateljstvo, to je za ceo život. Čak i ako vreme ili daljina učine da se ne čujete često sa svojim prijateljima, kad se ponovo sretnete, biće kao da se ništa nije promenilo i kao da ste se videli juče!

VODOLIJA

Vi ne pokazujete da vam je previše stalo do vaših prijatelja. Ne volite dramu, izbegavate rasprave, pa se često čini da ste nezainteresovani. Ali, to je samo privid – vi ćete zapravo uvek biti tu za društvo, samo se nećete gurati u prvi plan.

RIBE

Intuitivni ste i tačno znate šta treba da kažete ili uradite kad vašim prijateljima nije ni do čega. Čak i ako ne žele da vam kažu šta je problem, vi ćete to shvatiti i brzo ćete naći rešenje!

IZVOR: Promo

SLIKE: Getty Images, Promo

Još iz kategorije