Osramotila se: Amber Herd falsifikovala zapise psihijatra o Depovom zlostavljanju

19.06.2022

08:00

By

Amber Herd

Amber Herd ne odustaje od optužbi na Depov račun

Glumica Amber Herd ne odustaje od pokušaja da dokaže svoju nevinost protiv bivšeg supruga Džonija Depa, a uoči ekskluzivnog intervjua sa Savanom Gutri koji se emitovao u petak u Dejtlajnu, 20-minutna ispovest otkriva da je Herd NBC-ju dala brojne beleške koje je njen terapeut vodio tokom njihovih seansi, a Gutri otkriva da su one sadržale nekoliko opisa nasilja s kojim se glumica navodno suočavala.

Navodno postoji registrator u kojem su godinama vredno prikupljane beleške još od 2011. godine, a u kojem sam prijavila zlostavljanje svom lekaru – rekla je Herd. Prikazani dokumenti oslikavaju jedan slučaj iz 2012. u kojem ju je Dep navodno „udario, bacio na zid i pretio da će je ubiti“.

Osam meseci nakon toga Dep joj je navodno „pocepao spavaćicu i bacio je na krevet“, a 2013. ju je navodno „nasilno priljubio uza zid i pretio da će je ubiti“. U međuvremenu, kao odgovor na glumičin intervju za NBC, Depov potparol je rekao da glumac jednostavno želi „samo da nastavi dalje“ nakon što je dobio slučaj.

Amber Herd

Njena tvrdnja izazvala je i brojne reakcije na društvenim mrežama, a većina komentatora ne veruje glumici i smatra da je glumica beleške sama napisala jer su napisane rukopisom koji jako liči na njen.


IZVOR: Pink.rs

SLIKE: Instagram

Još iz kategorije