Horoskop za poslednju nedelju aprila: Ozbiljne promene i rešavanje problema

25.04.2022

12:47

By

Pexels

Horoskop-  Evo šta vam Zvezde pripremaju za poslednju nedelju

Kao što ste u prethodnoj nedelji stagnirali, čak imali i veće padove, sada sledi poboljšanje. Lagano osećate olakšanje i ozbiljne promene na koje je većina vas bila primorana. Kada nešto ne uradite svojom voljom, tada se univerzum sam pobrine da do promene dođe. Sada imate snažnu volju i bolju moć opažanja, a originalne ideje lako će se primeniti, jer trenutno možete učiniti mnogo.

BIK

Sada imate veću potrebu za slobodom i nezavisnošću, pa ćete imati ideje u vezi sa proširenjem posla ili započinjanjem samostalne ili honorarne delatnosti. Više ćete trošiti, ali i bolje zarađivati ako postoje uslovi da radite na procenat. Izlazite iz perioda nestabilnosti i ranjivosti, a problemi koje ste poslednjih nedelja imali, lagano počinju da se rešavaju. Bićete brži, direktniji i nametljiviji.

BLIZANCI

Ako se bavite privatnim poslom, imaćete priliku da uđete u rizične aktivnosti, što vam nije svojstveno. Nagle i radikalne promene povezane sa finansijskim rizikom mogu biti uspešne samo ako su planovi dugoročni. Početkom nedelje mogući su neočekivani troškovi, ali generalno nećete znati gde trošite i kuda novac odlazi. Bolje se organizujte i napravite finansijski plan.


RAK

Iako se stanje popravlja, troškovi i dalje prevazilaze vaše mogućnosti. Ovo je nedelja za završavanje poslova, a ako nemate posao, možete pronaći poslovnu poziciju upravo tamo gde ste oduvek želeli i da radite. U ovoj nedelji nećete tačno znati šta i kako treba da uradite, ali imaćite kapacitet da radite i da budete inicijator poslova koji su vezani za neke detalje.

LAV

Ukoliko radite, imate šansu da se dokažete, pa će vas okolina shvatiti kao nekoga ko se probija. Moguće su neprijatne situacije kao i konflikti na samom radnom mestu. Imate podršku šefova u vezi sa obavljanjem poslova ali ne i razumevanje na ličnom planu. Osobe na položaju imaće problem sa radnicima. Ukoliko tražite posao, najpre ćete ga naći u oblasti finansija.

DEVICA

Prilično ste nestabilni, jer vam najviše smeta nesigurnost zbog čega bi ste mogli bukvalno da se razbolite. Izbegavajte šetnje, jer će vam rasprodaja izmamiti i poslednji ček koji vam je trenutno na raspolaganju. Ako ne radite, trenutno su vam očekivanja nerealna. Mogući su nelegalni poslovi i poslovi u zatvorenim institucijama. Lakše će se zaposliti osobe sa nižim obrazovanjem.

VAGA

Odlično je vreme da i sami razmislite da li bi ste mogli da se preorijentišete na neko drugo zanimanje. Neki će napustiti posao tražeći bolje rešenje, a onda će morati da se prilagode situacije, koja je gotovo ista u kakvoj su već bili. Ne dozvolite da iza sebe ostavite bilo kakve repove i nedovršena stanja. Jako ćete biti nezadovoljni, stvari će ići svojim tokom uprkos situaciji koja vas muči.

ŠKORPIJA

Proverite dokumentaciju, jer je moguće da platite za nešto što i ne postoji. Gubitak nije veliki, ali je nepotreban. Ako imate nameru da pokrenete svoj posao, tražite kredit. Tada pročitajte apsolutno svaku stavku pisanu sitnim slovima. Paralelni izvor prihoda može se pokazati kao vrlo značajan, jer nemate predstavu koliko i na šta trošite. Očekujte inspekcije, pa zato sredite papirologiju.

STRELAC

Početkom nedelje bićete skoncentrisani na sebe i rešavanje pitanja egzistencije. Ukoliko postoje zaostali dugovi, sada će stići na naplatu. Moraćete da rešavate sve ono što do sada niste rešavali, jer ćete biti primorani da se suočite sa posledicama prethodnog nemara i opuštenosti. Ako ste zaposleni, sada imate šansu da vam se posao ponudi. Budite maksimalno vredni.

JARAC

Opterećeni su nekim svojim principima i prošlošću. Do kraja nedelje treba da postignete sve ono što ste želeli na privatnom i poslovnom planu, bez obzira na eventualne prepreke, ukoliko ih bude. One su takve da vi možete da ih prevaziđete, a ujedno su i provera vaše odlučnosti da istrajete. Ovo je jedna od najboljih nedelja za posao i rešavanje vašeg statusa.

VODOLIJA

Na početku nedelje dolazi do pojačanog interesovanja drugih za vas i vaša poslovna umeća i znanja. Mogli bi ste značajnije da popravite svoje finansije i da imate mnogo više samopouzdanja nego do sada. Oko sredine ove nedelje ćete imati značajne susrete sa osobama koje mogu da vam budu od koristi u nekom novom poslovnom angažmanu u okviru firme u kojoj radite.

RIBE

Imate podršku bitnih osoba, koje su vam oslonac i to je velika stvar koju bi trebalo da koristite, a ne da sve sami završavate. Promenite taktiku i pokušajte da ostvarite cilj sa malo manje stresa i nestrpljenja, koja vam je u ovom periodu najveća prepreka da bi ste došli do cilja. Dešavanja iz bliske prošlosti su vam pomogla da ojačate svoje samopouzdanje.

Pročitajte: HOROSKOP: Za Ribe slede lepi dani! Činiće vam se da vas pare proganjaju!

IZVOR: Astrolook.com

SLIKE: Pexels.com

Još iz kategorije