Horoskop za jun: Evo šta vam zvezde kažu za ovaj mesec

09.06.2022

14:00

By

Pun Mesec u Strelcu

Unsplash

Horoskop za jun, evo šta vas očekuje

OVAN

Posao: Vraća vam se entuzijazam za rad, migući su prilivi novca, a neki pripadnici vašeg znaka imaju I primamljivu poslovnu ponudu.

Ljubav: Ako ste u  vezi ili braku, odno sa parnterom je stabilan, a slobodni pripadnici vašeg znaka imaju priliku za kraću avanuru.

Zdravlje: Povedite računa o kvalitetu ishrane.

BIK


Posao: Važno je da se u narednim danima dobro organizujete, jer ćete u suorotnom ući u začarani krug starih I novih obaveza. Finansije su stabilne.

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti, u harmoniji ste sa voljenom osobom, a slobodni pripadnici vašeg znaka ostavljau snažan utisak na jednu ambicioznu osobu.

Zdravlje: Stabilno je

BLIZANCI

Posao: Akumulišete energiju I želite se posvetiti samo konkretnim poslovnim obavezama. Moguće je da se desi promena posla ili ponuda o kojoj ćete razmisliti.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je stabilan i komunikacija se popravlja. Slobodni Blizanci mogu upoznati preko prijatelja, zanimljivu osobu.

Zdravlje: U redu je.

RAK

Posao: Energični ste na ovom polju I pokazujete nedostatak telrancije u odnosu na kolege. Izdvajate se u okviru kolektiva progresivnim idejama.

Ljubav: Ako ste  zauzeti, odnos sa parnterom trpi zbog obostrane tvrdoglavosti. Slobodni Rakovi su na meti udvaranja osobe koja je na poziciji.

Zdravlje: Osetljiv želudac.

LAV

Posao: Suočavate se sa izazovima, ali ih vi uspešno prevazilazite. Realizujete dugo planirani projekat.

Ljubav: Ukoliko ste u vezi ili u braku, obnavljate strasti u odnosu sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, želite obnoviti kontakt sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje: Stabilno je.

DEVICA

Posao: Način na koji vi radite ćem se dopasti nadređenima, pa ćete sada upseti nametnuti I svoj alična uverenja, a neke vaše ideje će biti usvojene, na vaše iznenađenje.

Ljubav: Ukoliko ste zauueti, odnos sa parnterom će biti kvalitetan, ukoliko se malo jedno drugom više posvetite. Ako ste slobodni, dobijaju poziv osobe iz prošlosti.

Zdravlje: U redu je.

VAGA

Posao: Želite razjasniti ko vam je podrška, a ko ne I to je tema koja će vas u narednim nedeljama poprilično držati u fokusu. Finansije stabilne.

Ljubav: Odnos sa parnterom je harmoničan I moguće je zajedmničko putovanje. Ako ste slobodni, šarmirate okolinu I provlačizte mnogo pažnje.

Zdravlje: Problem sa hormonima.

ŠKORPIJA

Posao: Ukazuje vam se prilika da se povežete sa važnim ljudima I da napredujete u karijeri. Moguće je kontakt sa strancima I priliv novca.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, povedite račun o komunikaciju sa partnerom, a slobodni pripadnici vašeg znaka imaju novog kandidata za ljubav.

Zdravlje: Mogući su upalni procesi.

STRELAC

Posao: Povoljan aspekt planegte beneficija će vam omogućiti ekspanziju na poslovnom planu I moguća je saradnja sa inostranstvom I sa generalno strancima.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, potrebno vam je malo više prostora u relaciji. Slobodni pripadnici vašeg znaka pokazuju zanimanje za jednu borbenu osobu.

Zdravlje: U redu je.

JARAC

Posao: Nailazite na izazovnu situaciju na polju posla, ali vi to ipak uspevate prevazići. Moguć je ikraći poslovni put. Takođe, javlja se ponuda za novu poslovnu saradnju.

Ljubav: Ako steu vezi ili u braku, u skladnom ste odnosu sa volejnom osobom, a ako ste slobodni, prošlost ponovo kuca na vaša vrata.

Zdravlje: Problem sa disanjem.

VODOLIJA

Posao: Dobijate vetar u leđa od strane ljudi koji su veoma uticajni, a nadređeni su blagonakloni prema vašim idejama. Moguć je trošak na koji niste računali.

Ljubav: Ako ste u vezi ili u braku, potrudićete se da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, preko prijatelja upoznajete interesantnu osobu.

Zdravlje: Stabilno je.

RIBE

Posao: Motivisani ste za rad, a razmišljate I potencijalnim novim projektima I idejama koje biste želeli u budućnosti realizivati.

Ljubav: Ako steu vezi ili u braku, zauzdajte se kada iznosite svoje stavove jer ćete se uvući u ozniljan sukob sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, pokušavate obnoviti kontakt sa osobom iz prošlosti.

Zdravlje: Moguće su glavobolje.

IZVOR: Story

SLIKE: Kafe pauza

Još iz kategorije