Horoskop za april: Evo šta vam zvezde kažu

01.04.2022

13:01

By

horoskop

Pixabay

Horoskop za April., evo šta vas očekuje

OVAN

Što više različitih poslova, vi ste srećniji jer možete da pokažete različita lica na nekoliko mesta. Pokušajte da ostanete fokusirani bez obzira na broj zadataka. Bićete uspešni I efikasni, posebno kada se borite za nešto u šta verujete. Izbegavate poslove koji se protive vašim principima. Ako se odlučite da krenete u smeru konkretnih ulaganja u opipljive stvari, planete će vas podržati.

BIK

Kako da vas čovek nagovori da prepustite drugom bar neke poslovne zadatke, kada ste vi tako dobri u obavljanju istih? Ova nedelja vam donosi timski rad, na koji jednostavno morate da se naviknete. Sada morate da naučite kako je to biti deo velikog mehanizma. Mnogi od vas će preuzeti previše poslova i vrlo brzo će pregoreti u pokušaju da sve postignu. Pokušajte da vas to ne poremeti.

BLIZANCI


Evo vas na području koje bi trebalo da vas zanima više nego ostalo. Vreme je za veliko čišćenje. Nakupili ste se raznog smeća i mentalno i duhovno, a to truje i usporava vaš protok energije i misli. Pronađite tehniku i sprovedite jednu detaljnu detoksikaciju. Vaš unutrašnji sjaj je nešto što se ne može postići ni najskupljim estetskim tehnikama. Vaše iskustvo je dragoceno.

RAK

Optimizam ćete preneti i u poslovne sfere, ovaj put s razlogom. Nakon dugog i predanog zalaganja u karijeri, čeka vas pomak i bolji status. Na novoj poziciji ćete se snaći, pod uslovom da ne morate da učestvujete u timskom radu. Imaćete kratak fitilj za nesposobnjakoviće. Jednostavno, nećete imati strpljenja za saradnike koji ne mogu da prate vaš tempo.

LAV

Kao i obično, gotovo sve zavisi od vas, ali budimo iskreni – to najviše i volite. Ova nedelja može doneti veliki uspeh i dane iscrpljujućeg strpljenja. Pre donošenja važnih odluka, izbegavajte tuđa mišljenja, posebno dobronamerne kancelarijske “ proroke”, koji baš nikako ne žele da uspete. Kada treba probiti novu stazu koja vodi u istraživanje nepoznatog, pozovite Lava.

DEVICA

Na poslu postaje prilično opasno. Kako da znate ko vam je neprijatelj, a ko saveznik? Izbegavajte bilo kakve odluke koje se ne temelje na čvrstim činjenicama. Odlučite li se za promenu u karijeri, razmislite o mestu na kom možete da pomažete drugima, a možda i da ih lečite. Kada niste u prvom planu, višestruko ste efikasniji i moćniji. Emotivna zbivanja  neće uticati na vaš uspeh.

VAGA

Vaši saradnici koji su se navikli na vas kao opuštenu gadno će se iznenaditi. Krećete u osvajanje stabilnije poslovne pozicije i bolje bi im bilo da vas shvate ozbiljno. Najteža spoznaja za vas je da nema uspeha bez napornog i predanog rada. Moraćete da uprete sve svoje snage da bi ste postigli svoj cilj, mada će vam se ponekad činiti da se vaš čitav život odigrava na poslu.

ŠKORPIJA

Iza vas je zaista nezavidan niz teških poslovnih i životnih borbi. U poslednje vreme se osećate kao da kopate u najdubljem rudniku iz kojeg teško da ćete ugledati svetlost dana. Taj životni deo mnogo vas je naučio i ojačao mišiće za „pravi“ posao. Sada ste dovoljno snažni i iskusni da možete da preuzmete poziciju koju ste želeli i zaslužili. Prvodite više vremena sa svojim saradnicima.

STRELAC

Čeka vas veliki poslovni uspeh, ali samo ako ispunite jedan uslov. Uvek ste improvizovali i izgovarali prvi tekst koji vam padne na pamet, fino upakovan u vaš šarm i harizmu, ali sada je vreme da pokažete konkretne činjenice i rezultate. Kada ulovite ritam prikupljanja konkretnih podataka, vrlo brzo ćete se priključiti ostalima. Neki Strelčevi će doživeti naglu promenu u karijeri.

JARAC

Na poslu vas čeka manje uzbuđenja nego na emotivnom polju. Priliv novca biće stabilan i neće preterano varirati. Prave poslovne promene događaće se iznutra. Razmišljaćete o tome šta vam zapravo znači trenutni posao i želite li nešto da promenite. Možda uložiteiI novac u dodatno obrazovanje, a možda uspostavite dobar i ravnopravan odnos s nadređenima.

VODOLIJA

Neće vam nedostajati ni hrabrost, ni inventivnost, ali dobro promislite pre nego što krenete u potpuno novo poslovno područje. Bićete moralna vertikala svoje radne sredine i donosićete odluke koje doprinose svima. U trenucima bez inspiracije oslanjaćete se na sreću, koja voli ponekad da se osmehne i onim neodlučnima. Najbolje ćete se osećati tokom timskog rada.

RIBE

Koliko god da vas pritiskaju razni poslovni problemi, vi ste tvrdoglava mazga koja zna da se čelik kali dok je vruć. Nije vam teško da da se pomučite kada znate da će vaš trud biti i te kako nagrađen. Možete završiti na plaćenoj i uglednoj poziciji. Zaslužićete svaku nagradu koju dobijete, zato što niste odustali od svojih sposobnosti ni u najgorim okolnostima.

Pročitajte: Mesečni horoskop: Rođene u znaku Strelca očekuju turbulencije

Još iz kategorije