Haos tek sledi: Anu i Zvezdana čeka neverovatan obrt, ovaj muškarac će sve da promeni (FOTO

02.04.2023

18:00

By

Ana Ćurčić tužila Slavnića

Zvezdan i Ana ne slute šta ih čeka, ovo će im promeniti život

Zvezdan Slavnić javno je prevario nevenčanu suprugu Anu Ćurčić koja je ušla u rijaliti da se sa njim obračuna. Njen ulazak napravio je opšu pometnju među zadrugarima, a Zvezdan i Ana svakodnevno šokiraju javnost iznošenjem prljavog veša iz zajedničkog života.

Zvezdan i Ana – navika ili sudbina?

Vidarica Bela predvidela je mnoge situacije koje su se već obistinile, a sada nam je otkrila šta će se desiti u Zadruzi u narednom periodu i kakav pakao očekuje aktuelne učesnike, pre svih Zvezdana i Anđelu.

Pročitajte: Kakav preokret- Zvezdan i Ana varaju naciju, evo šta su radili kad su mislili da ih niko ne gleda VIDEO

zvezdan i ana-Anđela voli Zvezdana, ali ona voli to što joj je on predstavio, mislim da se pravi Zvezdan njoj nikada ne bi dopao. Biće tu turbulentno, ali pazite ovo, njihova veza opstaje samo zbog bebe i ja joj vidim trudnoću. Ona će u narednom periodu, za nekih mesec dana da ostane u drugom stanju i to će da ih natera da ostanu zajedno. Međutim, spoljni faktori su ključni, oni ne mogu da opstanu zauvek. Mislim da ni njena porodica neće dati da ona bude sa njim, uprkos bebi koju će hteti da mu rodi – kaže nam Vidarica koja predviđa da će se Ana vratiti svom prvom dečku Aci Buliću.

Pročitajte: Epilog na sudu- Ana tuži Anđelu Đuričić, Zvezdan nemoćan da bilo šta promeni FOTO

zvezdan i ana -Ništa ovo nije slučajno, Aca i Ana su sudbinski povezani, ne samo preko ukradenog deteta, nego takva im je karma, oni nisu prestali da se vole samo je svako nastavio svoj život. Sada su se kockice poklopile da ih ovo sve spoji. Ako okolnosti ostanu kakve jesu, oni se mire i sa njim Ana može da ima bajku i pravu ljubav za kojom čezne od kada su se njih dvoje razdvojili. Njima je zapisano da imaju ludačku mladalačku ljubav, a zatim i da ostare zajedno. Što se tiče svega toga oko deteta koje navodno umrlo, mislim da će da se udruže kao nikada pre da nađu ćerku – dodaje ona i otkriva šta će biti sa Aleks i Dejanom Dragojevićem:

Pročitajte: Zvezdanu neće biti dobro- Aca Bulić planira pomirenje sa Anom, isplivali detalji tajnog plana

zvezdan i ana– Aleksandra se pogubila, nisu se ispunila njena očekivanja. Nije to ona prava emocija prema Filipu, što se kaže zavozala se, možda je imala i pogrešne informacije. Nju sada stiže gorko kajanje zbog Dejana, ona bi da se miri sa Dekijem, ali on neće, nema od toga ništa. Sigurno da će da proba da reši problem sa njim, mada ne znam koliko će da joj se to ostvari, ne vidim priliku. Sve što je sebi napravila će tek da je stigne, imaće ona ozbiljan psihički problem dok se ne dovede u normalu. Njoj Filip Car nikako nije trebao, na čudan način je povezan sa Majom i on će svaki put da završi kod Maje – završila je Vidarica,


SLIKE: Bojan Vuković, Printscreen

Još iz kategorije