Više nije tajna: Ova žena je Džeju Ramadanovskom slomila srce, zbog nje je prolio reku suza FOTO

29.03.2023

19:00

By

Rođendan Džeja Ramadanovskog

Bojan Vuković

Život Džeja Ramadanovskog nije bio nimalo lak

Džej Ramadanovski koji je svojim pesmama razgalio mnoga srca, preminuo je baš u nedelju kao u njegovom najvećem hitu „Nedelja“. O tužnoj životnoj priči slavnog muzičara govori se i dan danas, a teške situacije sa kojima se suočavao ostavile su neizbrisiv trag na njegovom srcu.

Život Džeja Ramadanovskog nije nimalo mazio

Popularni pevač se nikad nije libio da priča o svom odrastanju, a život Džeja Ramadanovskog mnoge je zainteresovao. Naime, sve je počelo nakon razvoda njegovih roditelja, kada je on pošao za ocem u Austriju. Međutim, kada je pao razred, otac ga je vratio u Beograd gde je nastavio da živi sa bakom, nedaleko od kuće u kojoj je njegova majka živela. Tada je krenuo i da se bavi džeparenjem, a nije ga sprečavalo ni što što ga je majka udarala kada bi ga videla na ulici. Socijalna služba ga je poslala u dom za maloletnike.

Pročitajte: Plakao bi od sreće- Ovaj muškarac će glumiti Džeja u filmu o njegovom životu FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dzej Ramadanovski (@dzej_ramadanovski)

O svom teškom životu i odrastanju pričao je u jednom od poslednjih intervjua u emisiji „Balkanskom ulicom“.

– Taj kraj naš je, to ja kažem Dorćol Menhetn. Šibicario sam. Nisam bio kriminalac, ali bio sam delikvent. Nikada nisam nikog povredio, ali morao sam da se snalazim u životu. Boli me sećanje na sivi dom – počeo je priču Ramadanovski, pa dodao:

– Moj život je toliko širok, zato hoću da napišem knjigu i da bude 101 strana. Uveče kad legnem kroz glavu mi prolaze razne slike iz prošlosti. Često sanjam popravni dom. Za sve vreme mog boravka tamo, majka me nijednom nije posetila, dolazio je samo otac – ispričao je tada Džej.


Pročitajte: Džeju bi srce zaigralo- Marija Ramadanovski rekla DA, čestitke pristižu sa svih strana FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dzej Ramadanovski (@dzej_ramadanovski)

Majka je brinula o mojim sestrama, a otac o meni. Često zaplačem zbog toga. U mojoj grupi u domu je bilo 12 problematičnih dečaka. Više puta smo išli na razgovor sa psihologom, to je bilo obavezno. Od cele te grupe samo smo nas četvorica uspeli u životu, osnovali smo porodice i počeli smo da radimo. Ostali su nastavljali da menjaju domove i ko zna kako su završili – ispričao je tada Džej koji je po napuštanju doma popravio odnos sa majkom.

Pročitajte: Džejeva ćerka otkriva sve tajne- Samo ovaj pevač nije izdao mog tatu FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dzej Ramadanovski (@dzej_ramadanovski)

Život Džeja Ramadanovskog obeležili su mnogi usponi i padovi, a uskoro će nam jedan njegov deo biti prikazan na velikom platnu. Film „Nedelja“ o pokojnom pevaču Džeju Ramadanovskom počeo je da se snima pre dve nedelje. Glavna uloga poverena je denseru Huseinu Alijeviću, poznatijem kao Husa iz nekadašnje popularne dens grupe Bit strit.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije