Istina isplivala na videlo: Anđela pre Zvezdana jurila ovog poznatog starijeg biznismena FOTO

01.02.2023

10:00

By

Odluka Anđele Đuričić

Život Anđele Đuričić van rijalitija zainteresovao sve

Učesnica Zadruge, Anđela Đuričić se u prethodnoj sezoni Zadruge pokazala smerno i odmereno.

Život Anđele Đuričić ne prestaje da se komentariše

Međutim, ove sezone situacija je dosta drugačija. Kao što je već svima poznato, ona je krenula u emotivni odnos sa Zvezdanom Slavnićem koji je napolju imao nevenčanu suprugu Anu. Kasnije je Ana ušla pa je Zvezdan jasno stavio Anđeli do znanja da nije ni bio zaljubljen u nju dok ona ne može da se pomiri sa tom činjenicom.

Pročitajte: Pogazila svoju reč- Anđela Đurić i Zvezdan Slavnić priznali vezu, pao i prvi poljubac FOTO

Život Anđele Đuričić

Ono što je svima zanimljivo jeste i njeno ponašanje koje je dozvodila ove godine,  a sada su u jasvnost isplivale i nove informacije. Naime, kako prenosi Kurir , ovo nije prvi put da je Anđela bacila oko na starijeg čoveka, već da je prethodno jurila biznismena iz Crne Gore.

– Anđela je posle rijalitija odmah otišla kući u Crnu Goru. Nenadano joj se desilo da se zaljubi, i to u imućnog biznismena koji drži plažu u Tivtu. Upoznali su se sasvim slučajno, a ona je želela da tu priču podigne na viši nivo. Međutim, kako važi za ozbiljnog dasu u gradu, ugostitelj nije pridavao mnogo značaja njihovom poznanstvu, jer mu nikako nije išlo u korist da se pročuje da se viđa sa zadrugarkom, istakao je izvor za Kurir i dodao:


Pročitajte: Ceca u šoku! Posvađali se Veljko i Anastasija, Ražnatović oštro poručio-Ona nije cvećka

Život Anđele Đuričić

– Đuričićeva je nastavila da dolazi na plažu, ali bezuspešno. U tom periodu je dosta potencirala priču u javnosti kako rijaliti nije više sfera njenog interesovanja. Ona se trudila da uvek bude blizu bogatog Crnogorca, često su ih ljudi viđali u zajedničkom društvu.

Pročitajte: Tara Simov spavala kod Zvezdana- Bivša zadrugarka otkrila šok detalje o njemu i Ani FOTO

Život Anđele Đuričić

Život Anđele Đuričić je sada postao glavna tema u medijima, a po svemu sudeći zadrugarka je daleko od onoga kakva se prikazala u prošloj sezoni rijalitija.

IZVOR: Kurir

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije