Žika Šarenica ženu uhvatio na delu: Ljubavnik nasrnuo na njega, ovo su detalji napada

08.07.2024

15:20

By

Žika Šarenica

Antonio Ahel/ATAImages

Antonio Ahel/ATAImages

Žika Šarenica bio u ozbiljnom sukobu sa ženinim ljubavnikom

Jedno od najprepoznatljivijih Tv lica, voditelj Žika Nikolić, svima mnogo poznatiji kao Žika Šarenica, nikada svoju privatnost nije preterano eksponirao u javnosti, međutim jednom prilikom ispričao je za medije nimalo prijatnu situaciju u kojoj se našao zbog bivše žene.

Žika Šarenica

Photo: Antonio Ahel/ATAImagesAntonio Ahel/ATAImages

Kako je svojevremeno priznao, tadašnju ženu je uhvatio sa ljubavnikom na vratima stana i tom prilikom je čovek sa kojim je, po svemu sudeći, njegova izabranica imala aferu, nasrnuo na njega i udario ga u njegovom stanu.

Tadašnja Žikina žena sa kojom se zabavljao još od srednje škole, a oženio na četvrtoj godini studija i sa kojim je dobio ćerku Ružicu, ubrzo je postala bivša, međutim iz zajedničkog stana ona tada nije želela da izađe.

Žika Šarenica uhvatio ženu sa ljubavnikom koji se nije libio da nasrne na voditelja

– Zakačila je rezu na vratima s ljubavnikom, a kada sam pozvonio, rezu nisu skinuli, nego me sačekali s pesnicom po nosu. Tada sam bio ljut, da sam ih sreo na ulici, a da nije bio pešački prelaz, ja bih ih zgazio.


– Bogu hvala, brzo me je prošao bes – ispričao je Žika Šarenica jednom prilikom u „Magazinu In“.

Žiku Nikolića udario ženin ljubavnik

Žika NikolićAta images

Sreća ipak Žiki nije okrenula leđa, a svoju srodnu dušu nakon nekog vremena  pronašao je u Zorani Nedić sa kojom je u braku već četiri decenije.

– Upoznali smo se sasvim slučajno, 24. jula 1988, na tramvajskoj stanici. Dok sam ja čekao prevoz za Kalemegdan, Zorana je promašila tramvaj sa Novog Beograda, pa je izašla na istoj stanici da bi upoznala mene – rekao je kroz smeh i dodao:

– Kasnije smo se ponovo sreli na Kalemegdanu, gde sam ja radio „Poselo”, a ona je s drugaricama bila u restoranu Košarkaškog kluba „Crvena zvezda”. Jednostavno, bila je sudbina da se upoznamo, i to kada smo se videli treći put istog istog dana – prisetio se u jednom intervjuu Nikolić, te otkrio da ju je nakon trećeg susreta pozvao na kafu.

Zorana Nedić je ekonomistkinja, uspešna žena, koja ne voli medijski da se eksponira, a supruga Žike Šarenice postala je posle osam godina zabavljanja i od tada mu ulepšava svaki dan života u stanu na Senjaku.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata images/Instagram

Još iz kategorije